• سه‌شنبه / ۲۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1401092919665
  • خبرنگار : 71541

ناوگان شبکه ریلی نونوار شد

ناوگان شبکه ریلی نونوار شد

۴۲۸ دستگاه ناوگان تولید داخل و بازسازی‌شده شامل لکوموتیو، واگن باری و واگن مسافری به شبکه ریلی افزوده شد.

به گزارش ایسنا، مراسم بهره‌برداری از سومین مرحله ناوگان جدید ریلی در سال تولید دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین امروز در محل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از ۴۲۸ دستگاه شامل ۴۰۵ واگن باری نو به ارزش ۹۱۸ میلیارد تومان، ‌ ۹ لکوموتیو نو  به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان، سه لکوموتیو بازسازی‌شده به ارزش ۹۰ میلیارد تومان و ۱۱ واگن مسافری بازسازی‌شده به ارزش ۱۱۰ میلیارد تومان مجموعا به ارزش ۱۶۱۸میلیارد تومان بهره‌برداری شد. این اقدام توسط ۱۷ شرکت سرمایه‌گذار و ۹ شرکت سازنده و بازسازی‌کننده صورت گرفت.

پیش از این ۳۱۹ دستگاه در فصل بهار و ۴۱۳ دستگاه در تابستان ۱۴۰۱ توسعه یافته بود که با اضافه شدن ۴۲۸ ناوگان در فصل پاییز، مجموعا ۱۱۶۰ ناوگان به شبکه ریلی در ۹ ماهه ۱۴۰۱ افزوده شده است.

سید میعاد صالحی -مدیرعامل شرکت راه‌آهن- در این مراسم اظهار کرد: این تولیدات همگی داخلی هستند و بر پایه تلاش و زحمت تولیدکنندگان داخلی ساخته شده‌اند. این آمار، که توانستیم در سه ماهه هم نسبت به سه ماهه تابستان ۱۴۰۱ و هم مدت مشابه سال گذشته رکورد تولید ناوگان داخلی را به اتکای زحمات بخش خصوصی و تولیدکنندگان داخل زدیم و بیش از ۷۰ درصد به لحاظ تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشتیم.

وی با تاکید بر ضرورت افزایش میزان جذابیت سرمایه‌گذاری در این حوزه حمل‌ونقل ریلی بیان کرد: ماده ۱۲ توانسته میزان جذابیت این سرمایه‌گذاری را تسهیل کند تا سرمایه‌گذاری به‌سمت حمل و نقل ریلی گسیل شود. ما در سال گذشته بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان بدهی در بخش تعمیرات و نگهداری و بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان انباشت داشتیم اما امروز توانستیم ناوگانمان را نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش دهیم.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن ادامه داد:‌امروز با گذشتن دوره کرونا، نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۵۰ درصد تعداد مسافرین را جابه جا کردیم. همچنین علی‌رغم افزایش تعداد مسافر، ۲۲ درصد کاهش تاخیرات را داشتیم و امیدواریم با افزایش ناوگان بتوانیم عملکرد حوزه حمل ونقل ریلی را برای ایفای نقش تمدنی که یکی از ماژول‌های آن حمل‌ونقل ریلی است، توسعه دهیم.

صالحی همچنین با تاکید بر اظهارات مقام معظم رهبری برای توسعه حمل‌ونقل ریلی بیان کرد: امیدواریم بتوانیم بندر خشک و مرکز لجستیک آپرین را که در نزدیکی تهران قرار دارد، تا قبل از پایان سال افتتاح کنیم، با این کار می‌توانیم گام بلندی برای افزایش جذابیت در حوزه صادرات و واردات ریلی برداریم. دیپلماسی حمل و نقل ریلی ما در دستور کار بوده به‌خصوص با کشورهای حوزه CIS تفاهمات خوبی داشتیم و و با توجه به تفاهم‌هایی که در راستای ترانزیت چندمحصولی داشتیم، این اقدامات در فصل زمستان به بار می‌نشیند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha