• دوشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۱ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401092819175
  • خبرنگار : 50250

مدیرکل بیمه سلامت خبر داد

تعلیق مجوز ۲ داروخانه در چهارمحال و بختیاری

تعلیق مجوز ۲ داروخانه در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری از برخورد با داروخانه‌هایی که مبالغ اضافی از بیماران در ازای فروش دارو دریافت می‌کردند، خبر داد و گفت: مجوز دو داروخانه در استان به‌علت دریافت مبالغ اضافه از بیماران تعلیق شده است.

علیرضا اصغرزاده ۲۸ آذرماه در جلسه کمیته اجتماعی ذیل شورای اطلاع‌رسانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۶۱۷ هزار نفر در استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، اظهار کرد: بیشترین تعداد افراد بیمه‌شده مربوط به صندوق روستاییان با حدود ۴۶۵ هزار نفر است، صندوق ایرانیان نیز با ۱۱۱۹ نفر کمترین تعداد بیمه‌شده را دارد.

مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری افزود: پیش‌بینی شده تا دفاتر پیشخوان به صورت بازوهای نظارتی و اجرایی در خدمت مردم باشند به همین‌ منظور بیمه سلامت ۴۷ دفتر پیشخوان در سراسر استان دارد.

وی با بیان اینکه بیمه سلامت با ۶۰۳ موسسه شامل بیمارستان‌های خصوصی و دولتی، مراکز درمانی و بهداشتی، مطب‌های پزشکان، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، مراکز فیزیوتراپی و... برای ارائه خدمت به بیمه‌شدگان قرارداد دارد، اظهار کرد: همچنین علاوه بر این موسسات با ۱۰۱ کانکس دارویی روستایی قرارداد منعقد کرده است.

اصغرزاده بیان کرد: در سال ۱۴۰۰حدود ۳۶۰ میلیارد تومان خرید خدمات درمانی از موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت صورت گرفته است، در ۶ ماهه ابتدایی سال‌جاری تاکنون با رشد ۲۸ درصدی هزینه‌های درمان در بخش بستری و رشد ۳۱ درصدی در بخش سرپایی در مقایسه با سال گذشته مواجه هستیم.

مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه ۲۶۰۰ هزار نفر فاقد بیمه در مناطق محروم استان شناسایی و تحت پوشش بیمه همگانی رایگان قرار گرفته‌اند، گفت: همچنین براساس قراردادی که بیمه سلامت با کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی منعقد کرده تمامی جمعیت این دو سازمان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته و امکان بهره‌مندی از خدماتی همچون توانبخشی، کار درمانی، گفتار درمانی و... برای آن‌ها فراهم شده است.

وی از برخورد با داروخانه‌هایی که مبالغ اضافی از بیماران در ازای فروش دارو دریافت می‌کردند، خبر داد و تاکید کرد: دو داروخانه در چهارمحال و بختیاری به‌علت دریافت مبالغ اضافه از بیماران تعلیق شده است، شهروندان تخلفات داروخانه‌ها را با شماره ۱۶۶۶ گزارش دهند.

اصغرزاده بیان کرد: تاکنون ۴۰۷۷ بیماران مبتلا به دیالیز، پیوند کلیه، هموفیلی، تالاسمی، ام اس، اختلالات روانی، سکته مغزی، بال پروانه‌ای، سرطان، اتیسم و موکوپلی ساکاریدوز در چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است.


در ادامه شهرام خواجوی- مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی حوزه اجتماعی در انتشار اخبار در سایت‌های ادارات و فضای مجازی اهتمام ویژه داشته باشند، اظهار کرد: مطالب منتشر شده در برخی سایت‌های اطلاع‌رسانی ادارات به‌روز نیست.

وی افزود: یکی از کانون‌های اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی هستند، اگر عملکرد دستگاه به شیوه درستی اطلاع‌رسانی نشود، سرمایه‌های اجتماعی را از دست خواهیم داد.

خواجوی با تاکید بر اینکه باید اولویت‌های رسانه‌ای برای اطلاع‌رسانی مشخص شود، خاطرنشان کرد: باید بدانیم مردم نیازمند چه اطلاعاتی هستند و این اطلاعات به‌صورت شفاف در اختیار آن‌ها قرار بگیرد.

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: روابط‌عمومی‌های دستگاه اجرایی باید به شبهات و سوالات مطرح شده در فضای مجازی با سرعت و در زمان مناسب پاسخ دهند، امروز فضای مجازی جزئی از زندگی افراد شده است.

وی در پایان عنوان کرد: باید سواد رسانه‌ای مدیران دستگاه‌های اجرایی و روابط‌عمومی‌ها افزایش پیدا کند تا بتوانند تعامل مناسبی با اصحاب رسانه داشته باشند.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha