• شنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401092617541
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد

راه اندازی مرکز سوختگی در گچساران

راه اندازی مرکز سوختگی در گچساران

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از راه اندازی مرکز سوختگی در شهرستان گچساران خبر داد.

محمد غلام نژاد در جمع خبرنگاران افزود: مرکز بهداشتی درمانی "خیرآباد" که در زمان مدیریت قبلی با پیشرفت پنج درصد تعطیل شده بود در حال حاضر با پیشرفت ۴۵درصدی و قرارداد ۶ میلیارد تومانی در حال اجراست.

وی اظهارکرد: کلنیک دندانپزشکی گچساران که در سنوات گذشته کاملا متوقف شده بود و هیچ اعتبار و تخصیصی نداشت با پیگیری مستمر تیم مدیریتی جدید دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مبلغ دو میلیارد تومان از منابع وزارتی جهت تکمیل و اتمام پرداخت شد که در حال حاضر در آستانه افتتاح و بهره برداری قرار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: پروژه های خانه بهداشت "نارگ موسی"،"چهار راه گشین"، "نازنگون" و اورژانس "چاه تلخ" (برنده مناقصه مشخص شده) در شهرستان باشت با اعتبار هفت میلیارد تومان کلنگ زنی، شروع و درحال کار هستند.

غلام نژاد تصریح کرد: تعمیرات اساسی فاضلاب بیمارستان شهید رجایی گچساران با مبلغ پنج میلیارد تومان، خرید و نصب وسایل مرتبط با موتورخانه بیمارستان نرگسی به مبلغ پنج میلیارد تومان، رفع نواقص ام آر آی گچساران با دریافت دومیلیارد تومان اعتبار از وزارت بهداشت در حال انجام هستند که این مرکز بزودی راه اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به پروژه سوختگی گچساران با اعتبار ۱۵میلیارد تومان در حال برنامه ریزی جهت شروع (جذب منابع از خیرین) ادامه داد: این مرکز سوختگی در بیمارستان بی بی حکیمه گچساران دارای اسکلتی رها شده بود. این مرکز در دو طبقه شامل آی سی یو سوختگی است و می تواند به مانند مرکز نازایی گچساران بی نظیر و مرکز ارجاع استان‌های همجوار باشد.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: هم اکنون در کل استان کهگیلویه و بویراحمد تنها در شهر یاسوج سه تخت سوختگی وجود دارد.

غلام نژاد تاکید کرد: تعمیرات اساسی تاسیسات مکانیکی و برقی بیمارستان بی بی حکیمه گچساران در حال انجام است، راه اندازی بیمارستان جدیدالتاسیس نرگسی با خرید وسایل در بخش‌ها، تاسیسات، سیستم‌های الکترونیک بیمارستانی و توسعه و راه اندازی بخشهای جدید در اسرع وقت می تواند نقطه امیدی در توسعه سلامت شهرستان باشد. راه اندازی بخش دیالیز بیمارستان شهدای باشت ودرآمدزایی بیمارستانی خودگردان که قبلا تنها ۵۰میلیون درآمد داشته و هم اکنون به ۱۶۰میلیون رسیده است.

به گزارش ایسنا، وی اظهارکرد: پرداخت چندین ماه کارانه پزشکان و پرسنل بهداشت و درمان و شرکت‌های پیمانکاری خدماتی(تنها سه تا چهار ماه تاخیر در کل استان و قبلا  ۱۰ ماه هم بوده است) و اعطای یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان باشت و راه اندازی بخش‌های جدید این بیمارستان با اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان... از دیگر اقدامات علوم پزشکی در شهرستانهای باشت و گچساران بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha