• پنجشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۱ / ۲۳:۰۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401092416587
  • خبرنگار : 50176

استاندار لرستان:

نظام‌سازی سیاسی توسط حوزه علمیه قدمتی تاریخی دارد

نظام‌سازی سیاسی توسط حوزه علمیه قدمتی تاریخی دارد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان با اشاره به قدمت تاریخی نظام‌سازی سیاسی توسط حوزه علمیه در کشور، بر اهمیت تبلیغ و ترویج آموزه های دینی در سطوح مختلف تأکید کرد.

فرهاد زیویار، امروز بیست و چهارم آذر ماه، در دیدار با جمعی از روحانیون گروه «ناصرین منتظر» وابسته به دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم، اظهار کرد: با مطالعه تاریخ کشور می‌توان دریافت که فعالیت مدارس و حوزه‌های علمیه در کشور از حدود پنج قرن اخیر آغاز شده و اقدامات آن‌ها، پرورش و تربیت عالمان بزرگی همچون شیخ بهایی و آیت‌الله بروجردی را به دنبال داشته است.

وی با بیان اینکه نظام سازی سیاسی توسط حوزه علمیه قدمتی تاریخی دارد، عنوان کرد: حوزه‌های علمیه بنا بر رسالتی که بر عهده داشته‌اند در طول تاریخ هیچگاه متعرض شخص یا افرادی نبوده اما همواره در مقابل ظلم و استبداد ایستادگی کرده‌اند و تمام توان خود را بر یاری رساندن به مردم به کار بسته‌اند.

زیویار ادامه داد: حوزه‌های علمیه علاوه بر تاثیر خود بر تربیت نیروهای ارزشی و با دانش، در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و سایر حوزه‌های دیگر نقش‌آفرینی مثبتی از خود ارائه داده‌اند.

استاندار لرستان افزود: ایستادگی حوزه‌های علمیه در مقابل ظلم بیگانگان ریشه‌ای تاریخی دارد و فتاوای مراجع دینی در دوران قاجار و معاهدات ظالمانه آن زمان بر علیه مردم ایران، گواهی بر این مدعاست.

وی با اشاره به مناسبات بین‌المللی کشور، اظهار کرد: عضویت ایران در نهادهای بین المللی، ارتباط گسترده با همسایگان و مناسبات اقتصادی با کشورها از نقش ایران در منطقه و جهان امروز حکایت دارد که این موقعیت به مذاق غرب خوش نیامده و با کارشکنی ها، تحریم ها و جنگ در ابعاد مختلف به دنبال خدشه‌دار کردن جایگاه ایران است.

زیویار تصریح کرد: تمامی اقدامات غرب در راستای ایجاد شکاف میان ملت و حاکمیت است و در اغتشاشات اخیر این موضوع به وضوح قابل مشاهده بود که در این موارد نقش حوزه‌های علمیه در خنثی سازی نقشه‌های استکبار و امید آفرینی در جامعه نمود پیدا می‌کند.

استاندار لرستان با تقدیر از عملکرد گروه تبلیغی «ناصرین منتظر» در ارائه کارهای فرهنگی در استان، خاطرنشان کرد: اقدامات صورت گرفته در زمینه ترویج آموزه‌های دینی و تربیتی از مهم‌ترین نیازهای امروز جامعه به شمار می‌رود که اثربخشی این قبیل فعالیت‌ها نیازمند استمرار و پیوستگی فعالیت‌هاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha