دکتر محمد راضیجلالی در نشست با سفیر ارمنستان در ایران که امروز (۲۳ آذرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: صنعت و اقتصاد کشور ارمنستان کم و بیش شبیه صنایع کشور ما است از جنله در حوزه انرژی، تولید مواد شیمیایی، نساجی، الکترونیک و معادن به ویژه در حوزه گردشگری و... است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: کشور ما سالیان درازی است که تحت تحریمهای مختلفی از سوی کشورهای خارجی از جمله آمریکا قرار گرفته اما این موضوع فرصتی ایجاد کرده است که جوانان ما با تکیه بر دانش خود، راه حلهای خوبی برای حل مشکلات کشور ارائه کنند و این باعث شده علیرغم تحریمها شرایط تولیدی را در بسیاری از حوزهها داشنه باشیم.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: در جمهوری اسلامی حدود ۵۱ پارک علم و فناوری وجود دارد که یکی از آنها در خوزستان مستقر است؛ این مجموعه حدود ۳۴۳ شرکت در زمینههای مختلف از جمله نفت و گاز، پتروشیمی، الکترونیک، زیست فناوری، آی تی، صنایع خلاق و... را در بر میگیرد.
راضیجلالی ادامه داد: درست است که از نظر جغرافیایی ممکن است به نظر بیاید با ارمنستان فاصله زیادی داریم اما از نظر ساختاری و صنعتی شباهتهای زیادی وجود دارد.
وی با تاکید بر اهمیت برقراری ارتباط فناوری با ارمنستان گفت: آنچه خوزستان را از سایر استانها متنوع میکند وضعیت صنایع است. ظرفیت موجود میتواند زمینه توسعه ارتباط بین ارمنستان و خوزستان را در حوزه فناوری فراهم کند.
وی در پایان تاکید کرد: ما آمادگی کامل داریم که در هر زمینه در فناوری همکاران و مدیران ۳۴۰ شرکت را هماهنگ کنیم تا موضوعات صنعتی ارمنستان را برای تولید بیشتر، بهرهوری و... در ارمنستان حل و فصل کنند.
دکتر کیوان ساعدی رئیس مرکز همکاریهای علمی دو جانبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست گفت: امیدواریم برای همکاری و تبادل تجاری محصولات دانش بنیان ارتباط بیشتری داشته باشیم. این بخش میتواند در افزایش تبادلات تجاری نقش اساسی ایفا کند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: پیشنهاد میکنم که در برنامهریزیهای کشور ارمنستان برگزاری نمایشگاه یا روز فناوری جمهوری اسلامی ایران برگزار شود تا فناوران جوان بتوانند همکاری بهتری داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات