محمدرضا مردانی ۲۳ آذرماه در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمان در دانشگاه شهید باهنر اظهار کرد: در چهار دهه چندین جنگ جهانی علیه نظام اسلامی ایران راه افتاده و دشمنان ما هر بار با ساز و برگ جدیدی به میدان آمده اند و در هشت سال جنگ تحمیلی استکبار جهانی با همه توان برای سرنگونی نظام اسلامی به میدان آمدند و فوق مدرن ترین سلاح های آن دوره که ممکن نبود ابرقدرت ها آنها را در اختیار کسی قرار بدهند، در اختیار صدام قرار دادند تا به طریقی بتواند ملت رزمنده و قهرمان ایران را که با دستان خالی و با سلاح ایمان به میدان رفته بود، شکست بدهند.
وی افزود: با فداکاری شهیدان و رزمدگان ما این ائتلاف جهانی شکست خورد و سال ها گذشت و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی امروز به پیشرفته ترین ابزار دفاعی مسلح شده و دیگر دشمن قدرت شکست دادن ایران را در عرصه جنگ سخت به طور کلی از دست داده است.
مردانی با بیان اینکه در چهار دهه گذشته و در سایه غفلت مسئولان ما، علی رغم تاکیدات و تذکرات مقام معظم رهبری، جبهه های دیگری به روی ما باز شد، تصریح کرد: تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی و ... و دشمن با تمام ابزار جدید، به روز و با سرمایه گذاری بسیار سنگین که به نوعی اراده ملت و اقتدار دفاعی ایران را نشانه رفت و سال ها در سایه این غفلت و بی توجهی، روز به رو دشمن توانست پیشروی کند.
رئیس بسیج اساتید کشور بیان کرد: امروز دشمن با جنگ ترکیبی و تهاجم همه جانبه از حوزه فرهنگ، سیاست، سایبری، شناختی و تلاش برای انزوای سیاسی، به میدان آوردن عوامل نفوذی و استفاده از ظرفیت های منطقه که بیشتر عوامل در فضای مجازی شکل گرفته و بخشی از آن در فضای حقیقی به میدان آمده، امیدوار است این بار کار نظام را تمام بکند و به صورت تمام عیار وارد میدان شده است.
وی با بیان ایکه براساس گزارشات، استکبار جهانی در این دوره بیش از ۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری برای رسیدن به اهداف شومش انجام داده، گفت: یکی از کانون های مهم هدف دشمن در این برهه که البته همواره کانون توجهات و طمع ورزی دشمن قرار داشته، دانشگاه بوده زیرا خاستگاه پیشرفت های علمی و فناوری کشور و دستاوردهای با ارزشی که امروزه با تکیه بر آنها به قدرت منطقه ای تبدیل شدیم، دانشگاه بوده و تولید شتابنده علمی، دستیابی به علوم نوین در نانو، پزشکی، فناری های نوظهور و پرتاب ماهواره از جمهوری اسلامی قدرتی ساخته که امروز در دنیا نمی توانند با زور و تکیه بر قدرت نظامی آن را شکست بدهند و جایگاه ۵۳ علمی ایران در دوران قبل از انقلاب به جایگاه ۱۵ دنیا ارتقاء یافته است.
مردانی اظهار کرد: دشمن با حاشیه سازی در دانشگاه می تواند اولا در تولید علم و فعالیت علمی و آموزشی خلل ایجاد کرده و از سوی دیگر با ایجاد فاصله بین دانشگاه و نظام اهداف خود را پیاده بکند. طبیعی است ملت عزیز، اساتید و دانشجویان فهیم با توجه به آگاهی و شناختی که از توطئه های دشمن داشته و دارند این بار نیز میدان را برای دشمن خالی نکردند. اگرچه شاهد حضور هیجانی و برخی بداخلاقی ها، تندروی ها و رفتارهای نادرستی در فضای دانشگاه ها بودیم که سابقه آن در فعالیت جنبش داشجویی دیده نمی شود، اما بخشی از آن نتیجه سازماندهی و هدایت های دشمنان در دانشگاه و کف خیابان بوده تا بتوانند با تولید خشونت و ورود به فضای تند، خشن و تحریک نیروهای مدافع نظام، فضای تندی را ایجاد کرده و با کشته سازی، موضوع را عمیق تر بکنند که بحمدالله این توطئه هم خنثی شد.
وی در ادامه سخنانش تصریح کرد: البته باید ابهامات و سئوالاتی که در بین جوانان و دانشگاهیان و دانشجویان وجود دارد، پاسخ داده شود و در فضای آرام و منطقی با برگزاری کرسی های آزاداندیشی و جلسات نقد، مناظره و گفت و گوهای انتقادی و پاسخگویی به شبهات، ابهاماتی که خیلی از آنها ساخته و پرداخته دشمن است با روایت حقایق اصلاح شده و شبهه رفع شود و از سوی دیگر مشکلات و کاستی هایی که در کشور وجود دارد، رسیدگی شود.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور بیان کرد: یکی از کانون های مهم و موثری که می تواند در ارتقاء کارآمدی نظام حکمرانی کشور موثر باشد و مشکلات را حل بکند، دانشگاه است و در این راستا سازمان بسیج اساتید سه اولویت برای خود تعریف کرده است.
وی با اشاره به اولویت انسجام بخشی و تعالی سازمانی اظهار کرد: اساتید بسیجی جزو پیکره دانشگاه و بخشی از سرمایه های انسانی نهاد علم محسوب می شوند و باید برای کمک به حل مشکلات کشور از این ظرفیت استفاده شود و به این منظور ابتدا باید به لحاظ سازمانی و گفتمانی آمادگی لازم را پیدا بکند.
مردانی افزود: یکی از انتظارات ما از مسئولان دانشگاه ها این است به این تشکل فراگیر و انقلابی عنایت داشته و زمینه ایفای نقش را فراهم بکنند تا این مجموعه بالنده شده و آمادگی لازم برای حضور در صحنه های علمی و اجرائی را پیدا کند.
وی تصریح کرد: دانش افزایی و توانمندسازی اساتید بسیجی، بازنگری در ساختار سازمانی بسیج اساتید و ماموریت ها براساس سند اعتلای ۱۰ ساله ابلاغی و منویات مقام معظم رهبری از اولویت های مورد توجه در بسیج اساتید است.
رئیس بسیج اساتید کشور با بیان اینکه آموزش عالی کشور بعد از انقلاب رشد قابل توجهی پیدا کرده و توسعه کمی و ارتقاء کیفی این نهاد علمی در کشور کم نظیر است، گفت: البته باید با توجه به شرایط حاضر و نیاز کشور و اینکه حوزه تعلیم و تربیت به عنوان دو بال حرکت بکند، بازنگری داشته باشیم و تحقق سند دانشگاه اسلامی و مطالبات رهبر معظم انقلاب، باید در دانشگاه مورد عنایت قرار بگیرد و بسیج اساتید در این زمینه در آموزش عالی آماده کمک است و اندیشکده حکمرانی آموزش عالی در این راستا تشکیل شده است.
وی افزود: به منظور کمک به ارتقاء کارآمدی حکمرانی کشور طرحی را آماده و تفاهمنامه ای با مرکز استراتژیک ریاست جمهوری و مرکز پژوهش های مجلس امضاء کرده ایم و به زودی با قوه قضائیه و مجمع تشخیص مصلحت نظام و سایر نهادهای عمومی و انقلاب روابط علمی و تحقیقاتی برای کمک به حل مسائل کشور برقرار می شود.
مردانی بیان کرد: در دانشگاه ها باید شاهد تشکیل گروه ها و حلقه های مسئله محور و کمک به پیدا کردن راه حل های مسائل باشیم و جبهه علمی فرهنگی را در استان ها در سطح شناسائی و مطالبه مسائل دنبال می کنیم.
به گزارش ایسنا، در این مراسم از خدمات دکتر اکبری فرد تجلیل و دکتر قاسم محمدی نژاد به عنوان رئیس بسیج اساتید استان کرمان معرفی شد.
انتهای پیام
نظرات