به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری بلومبرگ، فوآد چودری، یکی از رهبران ارشد حزب "تحریک انصاف" متعلق به عمران خان، نخست وزیر سابق پاکستان این ضربالاجل را در توئیتی به اشتراک گذاشت.
عمران خان اوال ماه جاری میلادی پیشنهاد گفتوگو با دولت را به منظور بررسی درخواست برگزاری انتخابات زودهنگام مطرح کرده بود که البته تاکنون بی جواب مانده است.
شهباز شریف، نخست وزیر کنونی پاکستان که دولتش پس از برکناری عمران خان به واسطه رای عدم اعتماد پارلمان در آوریل ۲۰۲۲ شکل گرفت، هرگونه درخواست برای برگزاری زودهنگام انتخابات را رد کرده است.
دولت کنونی پاکستان اوت سال آتی میلادی پایان مییابد. عمران خان اکثریت را در دو مجمع قانونگذاری در چهار ایالت در پاکستان دارد. انحلال این دو مجمع قانونگذاری باعث برگزاری انتخابات جدید محلی میشود که در نهایت به برگزاری انتخابات پارلمانی منجر میشود.
استراتژی عمران خان برای انحلال این دو مجمع قانونگذاری جدیدترین تلاش وی برای برگزاری انتخابات زودهنگام است که مطمئن است در آن پیروز میشود.
وی در نشست خبری روز یکشنبه گفته بود: آنها انتخابات را تنها به این دلیل به تاخیر میاندازند که از شکست میترسند. ما در هر صورت پیروز میشویم.
بن بست دامنهدار سیاسی در پاکستان به یکسری مشکلات در این کشور جنوب آسیا افزوده که شامل کمبودهای مختلف و بحران اقتصادی میشود که در نتیجه سیلاب بزرگ و خانمان براندازی اوایل سال جاری میلادی اتفاق افتاده است. این وضعیت باعث به تاخیر افتادن برنامه کمک مالی صندوق بینالمللی پول هم شده است.
انتهای پیام
نظرات