• دوشنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401092114062
  • منبع : نمایندگی سمنان

در آیین تجلیل از فعالان سلامت شاهرود مطرح شد:

پیری جمعیت مهمترین مخاطره آینده ایران

پیری جمعیت مهمترین مخاطره آینده ایران

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از پیری جمعیت به عنوان یکی از مهمترین خطرات بالقوه در کشور نام برد که آینده کشورمان را با مخاطرات جدی روبرو خواهد کرد.

دکتر حسین شیبانی ۲۱ آذرماه در آیین تجلیل از ۴۰نفر از منتخبان «داوطلب سلامت» و رابطین سلامت شهرستان شاهرود در سالن پورسینا دانشکده پزشکی شاهرود، حوزه سلامت را بسیار گسترده دانست و اظهار کرد: دولت‌ها به تنهایی قادر به مدیریت نظام سلامت نیستند و از داوطلبان سلامت بهره می‌گیرند.

وی اثربخشی واگذاری امور به مردم را به مراتب از اجرای امور در بخش دولتی مثمر ثمرتر دانست و افزود: تاکنون هر جا که به مردم متکی شدیم و کار مردم را به مردم واگذار کرده‌ایم، موفق تر بوده ایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مسئله پیری جمعیت است که اگر فکری نکنیم آینده کشور به خطر می‌افتد و پیر جمعیتی آسیب‌های متعددی از جمله در بعد اقتصادی و مقابله با دشمن که نیازمند نیروی جوان هستیم را متوجه کشور می‌کند.

وی به نقش پر رنگ داوطلبان و سفیران سلامت در حفظ و ارتقای سلامت به ویژه در دوران کرونا اشاره کرد و افزود: در همه‌گیری کووید ۱۹، داوطلبان سلامت در امر پیشگیری و کنترل بیماری و گسترش واکسیناسیون، با همراهی کارکنان نظام سلامت، فعالیت چشمگیر داشته‌اند.
دکتر صید آبادی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز به تمجید از خدمات داوطلبان سلامت پرداخت وگفت : داوطلبان سلامت بازوان پرتوان نظام سلامت هستند و ما در کنار نیروهای مردمی و داوطلب می توانیم کارهای مهمی را با کیفیت و اثر بخشی بیشتری در حوزه بهداشت و سلامت انجام دهیم .

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اظهار کرد: روز جهانی داوطلب فرصت خوبی است تا از کسانی که با انگیزه خدایی و نوع‌دوستی اقداماتی انجام داده و دیگران را به کارهای خیر دعوت و تشویق می‌کنند، قدردانی کنیم و بدون هیچ گونه مزد و حقوقی فقط به خاطر عشق و انسانیت، رضای الهی و حس مسوولیت پذیری در برابر جامعه مانند پل ارتباطی بین مسوولان بهداشتی و مردم عمل می کنند.

وی با بیان اینکه از ظرفیت داوطلبان سلامت استفاده خواهیم کرد، افزود: وظیفه همه ما ایجاد امید به آینده در جامعه است و باید این موتور محرک را فعال کنیم تا در مراحل بعد بتوانیم برنامه‌های خود مانند ترویج فرزند آوری را اجرا کنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه افزود: داوطلبان و سفیران سلامت از نهاد و جنس خود مردمند که بدون هیچ چشم‌داشتی، ضمن برقراری ارتباط مناسب با مردم در قالب برنامه ملی خودمراقبتی و هرخانه یک پایگاه سلامت، با ارتقای سواد سلامت جامعه در حوزه‌های مختلف، سطح سلامت مردم را بهبود می‌بخشند.

دکترآرش صید آبادی اظهار کرد: داوطلبان تقدیر شده، تنها منتخبانی از خیرین هستند که کار نیکوکارانه و خدا پسندانه را در قالب سلامت به مردم ارایه می‌کنند.

وی داوطلبان سلامت را سفیران سلامت در خانه، مدارس، تشکل‌ها و دانشگاه‌ها دانست و افزود: اوج همکاری داوطلبان سلامت را مردم در دوران دفاع مقدس و پاندمی کرونا دیده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha