به گزارش ایسنا، به نقل از وبسایت ایندیپندنت، کرستن سینما در مقالهای که در روزنامه آریزونا ریپابلیک منتشر شد، نوشت: «مانند بسیاری از مردم آریزونا، من با هیچ یک از دو حزب ملی کاملا همراه نیستم.»
او همچنین در مصاحبهای با پولیتیکو که در روز جمعه، ۹ دسامبر، منتشر شد، گفت: «عضو حزب جمهوریخواه نخواهد شد.»
در این صورت، دموکراتها همچنان میتوانند کنترل مجلس را حفظ و تاثیر خروج او را کمرنگ کنند.
اعلام غافلگیرکننده کرستن سینما در حالی صورت گرفت که آینده جو بایدن، رئیسجمهوری دموکرات ایالات متحده برای انتخابات دوره دوم خود، به دلیل عملکرد نسبتا مناسب جمهوریخواهان در انتخابات میاندورهای کنگره و گرفتن اکثریت مجلس نمایندگان، در هالهای از ابهام قرار دارد.
جمهوری خواهان مجلس نمایندگان، با گرایشی محافظهکارانه، به بایدن هشدار دادهاند که به دنبال کاهش چشمگیر هزینههای داخلی و سختگیری بیشتر برای افزایش امنیت مرزیاند. به همین دلیل برای جلوگیری از فشارها روی بایدن، وظیفه دموکراتهای سناست که اقدامات جمهوریخواهان را خنثی کنند.
اظهارات کرستن سینما تاکنون نشان میدهد که او به کار خود، با استقلالی که در دو سال گذشته نشان داده، ادامه خواهد داد: «با دموکراتها و جمهوریخواهان برای تصویب قانون همکاری خواهم کرد و از ایجاد موانعی که کاخ سفید، چاک شومر، رهبر اکثریت سنا و دیگر دموکراتها را ناامید میکند، نمیترسم.»
یکی از دستیاران او گفت که کرستن سینما روز پنجشنبه تصمیم خود را به شومر اطلاع داد.
چاک شومر در اظهارنظری گفت: «او از من خواست که وظایف کمیتهاش را حفظ کند و من موافقت کردم.»
او افزود که حتی با وجود مستقل بودن کرستن سینما، دموکراتها اکثریت کمیتهها را در اختیار خواهند داشت و میتوانند بدون گرفتار شدن در رویههای زمانبر، مقابل اقدامات جمهوریخواهان بایستند.
کرستن سینما و جو منشن سناتور دموکرات واشنگتن، در دو سال گذشته حزب دموکرات را در حالت تعلیق نگه داشتهاند و بارها از رای دادن به لوایح مورد نظر بایدن خودداری کردهاند.
تقریباً یک سال پیش، این دو سیاستمدار تلاش سایر دموکراتهای سنا را برای چشمپوشی موقت از قانون «فیلیباستر»، که برای تصویب در سنا به اکثریت مطلق (۶۰ رای) نیاز دارد، بیاثر کردند. این امر مانع از فشار دموکراتها با حمایت بایدن برای اصلاحات مهم در حق رای شد.
کرستن سینما به دلیل روابط نزدیک خود با صنعت داروسازی ایالات متحده، تلاش دموکراتها برای کاهش قیمت داروهای نسخهای را سخت کرد و سرانجام موفق شد لایحهای ضعیفتر را به تصویب سنا برساند.
در سیاستهای مالیاتی، او بیشتر با جمهوریخواهان همسو است و با اقدامات بایدن برای افزایش مالیات بر ثروتمندان و شرکتها مخالفت میکند. در عین حال، او و منشن به روشی دو حزبی روی لوایح پرمخاطب کار کردهاند، از جمله لوایحی که سرمایهگذاریهای هنگفت دولت را برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی به همراه خواهد داشت.
همین هفته، کرستن سینما و سناتور جمهوریخواه تام تیلیس از طرح اصلاحات مهاجرتی رونمایی کردند که مورد توجه هر دو حزب در سنا قرار گرفته است.
دموکراتها، سنا را با اکثریت ۵۰-۵۰ و حق رای کامالا هریس، معاون رئیسجمهوری آمریکا در دست داشتند و انتخاب سناتور رافائل وارناک در دور دوم انتخابات روز سهشنبه جورجیا، پنجاه و یکمین کرسی را به آنها داد.
دو سناتور دیگر برنی سندرز از ورمونت و آنگوس کینگ از ایالت مین هم مستقل اما با دموکراتها همراهاند.
کرستن سینما در سال ۲۰۲۴ مجددا در انتخابات شرکت خواهد کرد و دموکراتها احتمالا برای به دست آوردن این کرسی با او رقابت خواهند کرد. یک رقیب احتمالی دموکرات او میتواند روبن گالیگو، نماینده مجلس نمایندگان باشد که روز جمعه گفت: «ما به سناتورهایی نیاز داریم که مردم آریزونا را به شرکتهای بزرگ داروسازی و بانکداران وال استریت ترجیح بدهند.»
انتهای پیام
نظرات