محسن داوری با حضور در غرفه ایسنا در گفتوگو با این خبرگزاری در نمایشگاه پژوهش و فناوری مشهد اظهار کرد: اولین قدم برای ارزیابی یک کار این است که بینیم چقدر از یک کار استقبال شده و بازدیدکنندگان نیز تا چه اندازه در آن حوزه توانستهاند ارتباط برقرار کنند.
وی افزود: بحث مهمی که در این میان وجود دارد این است که ما در کشور در حوزه خدمترسانی چه در حوزه تولید و چه در حوزه ایجاد ظرفیت دچار خلأ هستیم و نشانه این است که نتوانستهایم حوزه اجرا را با پژوهش عجین کنیم.
فرماندار مشهد بیان کرد: در حقیقت اگر بتوانیم علم را به اجرا نزدیک کنیم در بسیاری از حوزهها موفق خواهیم بود، بدین منظور که ما نیازمندی خود را بدانیم بر اساس آن نیاز با استفاده از تجربه و علم خود به تولیداتی دست بزنیم، البته منظور از این تولید صرفا تولید کالا نیست و میتواند تولید در هر زمینهای باشد که خوشبختانه این مهم در نمایشگاه امسال دیده شده است.
داوری گفت: اینکه برخی از مسئولین و مردم از این نمایشگاه بازدید داشتند، میتواند به این موضوع کمک کند که ما نخبگانی را شناسایی کنیم و آنها را در کنار خود قرار دهیم که اگر بتوانیم در کنار یکدیگر این مهم را به سمتی پیش بریم که کارآفرینانی که از استعداد لازم برخوردار هستند یک تولید خوب همگام با کسب علم داشته باشند و در تولید نیز نقش موثری ایفا کنند، در این صورت نقصی که در این راستا وجود دارد برطرف خواهد شد.
وی اظهار کرد: در نمایشگاه امسال مقدمه این کار فراهم شد و ادامه را به ما مربوط میشود که بتوانیم در مجموعه خود آن را تکمیل کنیم، به همین منظور در گفتوگویی که با مدیر پارک علم و فناور داشتم بنا شد که ۸ کارگروه تشکیل شود تا بتوانیم به این هدف مهم دست پیدا کنیم.
فرماندار مشهد ادامه داد: بنابراین اگر بتوانیم این مهم را اجرایی کنیم در این صورت میتوان گفت که نمایشگاه توانسته تاثیرات مثبتی بگذارد.
انتهای پیام
نظرات