• پنجشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401091711565
  • خبرنگار : 71589

شرط شرکت سونی برای تولید ربات‌های انسان‌نما

شرط شرکت سونی برای تولید ربات‌های انسان‌نما

شرکت سونی می‌گوید که فناوری ساخت ربات‌های انسان‌نما را در اختیار دارد، اما هنوز در حال بررسی این است که آنها را برای چه هدفی تولید کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، به نظر می‌رسد شرکت پیشگام سونی قرار است در مسابقه ربات‌های انسان‌نما حضور پیدا کند، چرا که این شرکت مشهور ژاپنی به تازگی ادعا کرده است که وقتی بهترین برنامه‌های کاربردی را برای ربات‌های انسان‌نما تعیین کند، می‌تواند به سرعت آنها را تولید کند.

این خبر برای کسانی که چندین سال است منتظر تولید ربات‌های انسان‌نمای واقعی از طرف شرکت خوشنام سونی هستند، لذت بخش خواهد بود.

هیرواکی کیتانو(Hiroaki Kitano) مدیر ارشد فناوری سونی در یک مصاحبه به رویترز گفت: از نظر فناوری، چندین شرکت در جهان از جمله شرکت ما، فناوری لازم را در اختیار دارند تا به محض این که مشخص شود کدام استفاده از ربات‌های انسان‌نما امیدوارکننده است، آنها را به سرعت تولید کنند.

وی افزود: ما سرمایه‌گذاری(برای ساخت) را تنها زمانی انجام خواهیم داد که این سرمایه‌گذاری ضروری تشخیص داده شود. ما در ربات‌های انسان‌نما پتانسیل می‌بینیم، اما همچنین معتقدیم که اشکال دیگر ربات‌ها نیز بسیار مهم هستند.

شرکت سونی با سابقه‌ای طولانی در توسعه الکترونیک و ربات‌ها، شرکتی است که علاقه‌مندان به این حوزه مدت‌هاست منتظر چنین خبری از جانب آن بوده‌اند.

گفتنی است که بیش از ۲۰ سال پیش‌ بود که شرکت سونی یک سگ رباتیک به نام Aibo را معرفی کرد، یعنی در زمانی که سگ‌های رباتیک مانند امروز هنوز بر سر زبان‌ها نیفتاده بودند.

بین سال‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۶ بیش از ۱۵۰ هزار دستگاه از سگ رباتیک Aibo فروخته شد و در سال ۲۰۱۸، یک نسخه بهبود یافته از آن منتشر شد که در شش ماه اول پس از معرفی شاهد فروش حدود ۲۰ هزار دستگاه از آن بودیم.

البته شرکت سونی تنها شرکتی نیست که در این حوزه خبرهای خوشی دارد. شرکت هوندا موتور و شرکت هیوندای موتور نیز سال‌هاست که روی ربات‌های انسان‌نما کار می‌کنند.

ایلان ماسک نیز در سپتامبر ۲۰۲۲ از نمونه اولیه ربات انسان‌نمای شرکت تسلا موسوم به اپتیموس(Optimus) رونمایی کرد. تسلا در حال بررسی استقرار هزاران ربات از این نوع در کارخانه‌های خود است و در نهایت قصد دارد میلیون‌ها اپتیموس را در سراسر جهان به فروش برساند.

شرکت سونی به دنبال نفوذ به دنیای "متاورس" نیز هست. کیتانو در مصاحبه با رویترز ادعا کرد که شرکت سونی به دلیل تجربه‌اش در فناوری صوتی و تصویری و محتوای سرگرمی از جمله موسیقی و بازی‌های ویدیویی، در موقعیت پایداری برای ایفای نقشی مهم در دنیای متاورس یا دنیای مجازی فراگیر قرار دارد.

وی گفت: در مورد متاورس، اینطور نیست که مردم فقط به این دلیل که شما یک مکان را ایجاد کرده‌اید در آن حاضر و ظاهر شوند، بلکه محتوا چیزی است که متاورس را می‌سازد.

کیتانو در یک رویداد رسانه‌ای اظهار داشت که سونی تلاش‌های تحقیق و توسعه خود را افزایش خواهد داد. وی توسعه حسگرها، هوش مصنوعی و فضاهای مجازی دیجیتال را به عنوان زمینه‌های فنی مهم برای حمایت از رشد اقتصادی سونی معرفی کرد.

کیتانو به خبرنگاران گفت: حسگرها، هوش مصنوعی و فضاهای مجازی که در هم تنیده شده‌اند، هسته فناوری ما هستند و قدرت بزرگ ما خواهند بود.

حسگرهای تصویری سونی اغلب در گوشی‌های هوشمند یافت می‌شوند و به طور فزاینده‌ای جزوی از قطعات ضروری خودروها نیز هستند، زیرا خودروسازان برای کاهش تصادفات رانندگی و گذار به سوی رانندگی خودران تلاش می‌کنند.

به همین دلیل، سونی نیاز به پایه‌سازی محکمی برای تولید ربات‌های انسان‌نما دارد. اکنون جالب توجه خواهد بود که ببینیم در آینده از آزمایشگاه‌های تحقیق و توسعه این شرکت چه چیزهایی بیرون می‌آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha