• چهارشنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401091610867
  • خبرنگار : 71661

شکست کودتای "شاهزاده هاینریش سیزدهم" در آلمان

شکست کودتای "شاهزاده هاینریش سیزدهم" در آلمان

بنا بر گزارش رسانه‌های آلمان گروهی ۲۵ نفره متشکل از عناصر راست‌افراطی و نظامیان سابق با تشکیل سازمانی قصد حمله به ساختمان پارلمان آلمان و سرنگونی دولت را داشتند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، حدود ۳۰۰۰ نیروی پلیس آلمان به صورت همزمان در چندین ایالت این کشور در این عملیات مشارکت داشتند که تا کنون به بازداشت ۲۵ عضو یا حامی یک گروه تروریست راست‌گرا منجر شده است، گروهی که با جنبش «شهروندان رایش» مرتبط است.

جنبش رایش‌بورگر یا «شهروندان رایش»  تحت رهبری فردی ۷۱ ساله با نام «شاهزاده هاینریش سیزدهم»، یک جنبش افراطی کوچک است که وجاهت قانونی آلمان مدرن پس از جنگ جهانی دوم را باور ندارد.

هاینریش سیزدهم شاهزاده رویس (زاده ۴ دسامبر ۱۹۵۱ در بودینگن) یک نجیب زاده آلمانی و از اعضای خاندان شاهزاده رویس است. او به عنوان یک کارآفرین املاک و مستغلات در فرانکفورت آم ماین زندگی می‌کند.

بیش از ۱۳۰ محل سکونت، محل کار و دیگر اماکن مشکوک در این عملیات در دست بازرسی است.

به گزارش روزنامه اشپیگل آلمان، افراطگرایان باور داشتند که برخی از نیروهای امنیتی با آن‌ها اعلام همبستگی کرده و کودتا خواهند کرد.

دادستان فدرال آلمان اعلام کرد: این گروه قصد داشتند یک دولت نظامی موقت تشکیل داده و با مذاکره با قدرت‌های پیروز در جنگ جهانی دوم، یک نظم جدید در آلمان پدید آورند.

همچنین بر اساس اطلاعات به دست آمده، اعضای این گروه قصد داشتند با کمک یک گروه مسلح کوچک، به ساختمان بوندستاگ (پارلمان آلمان) حمله کنند. بسیاری از بازداشت‌شدگان کارکنان ارتش آلمان هستند.

در میان ۲۲ عضو و سه حامی بازداشت‌شده این گروه تروریستی، یک شهروند زن روسیه هم وجود دارد. همچنین دو شهروند دیگر نیز در اتریش و ایتالیا بازداشت شدند.

دفتر دادستان فدرال آلمان اعلام کرد، این شهروند روسیه به میانجی‌گری میان رهبران این گروه و نمایندگان روسیه متهم شده، با این حال هنوز سندی مبنی بر حمایت مقامات دولت مسکو از اقدامات این زن در دسترس نیست. هنوز باید به ۲۷ مظنون دیگر رسیدگی شود.

جنبش شهروندان رایش استدلال می‌کند که قانون اساسی قبل از جنگ جهانی دوم آلمان، هرگز به درستی باطل نشده است، در نتیجه، تشکیل آلمان غربی سابق در سال ۱۹۴۹ و آلمان متحد شده کنونی، هرگز معتبر نبوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۹-۱۶ ۱۸:۲۹

بالاخره ملی گراها هم در آلمان به صدا در اومدن....

avatar
۱۴۰۱-۰۹-۱۸ ۰۳:۱۳

باید تمام مزدوران کشورهای دشمن کشور ایران (کشور آمریکا در رأس کشورهای دشمن کشور ایران) را در داخل کشور ایران و خارج از کشور ایران به درک واصل کنیم تفاوتی ندارد که شریف یا ناشریف باشند

avatar
۱۴۰۱-۰۹-۱۸ ۰۵:۳۴

یکی از راه های کمک به مردم استان سیستان و بلوچستان در کشور ایران احداث آبراهه از دریای عمان به دریاچه خزر است که با نصب آب شیرین کن های مناسب در طول مسیر آبراهه از جنوب تا شمال شور ایران اشتغال به کار کشاورزی و صنعتی و حمل و نقل مسافر و بار دریایی و ... در قسمتی از خاک کشور ایران که مردم خیلی فقیری هم دارد رونق خواهد گرفت

avatar
۱۴۰۱-۰۹-۱۸ ۰۹:۰۳

ما عمیقا نگران جان ۲۵ نفر گروه شهروندان رایش هستیم و مسئولین آلمان میخواهیم با آنان با احترام کامل رفتار و هرجه،زودتر ازاد کنند . قابل توجه اتحادیه اروپا و المان !!!!!!!!!چیزی که عوض داره گله نداره اتحادیه . خخخخخخخخخ