حسین قریشی، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه فعالیت تحقیقاتی این شرکت از سال ۱۳۹۴ آغاز شده است، گفت: در حال حاضر با فناوری انحصاری که در اختیار داریم و به ثبت رسیده است، در حال انعقاد قرارداد با فولاد مبارکه هستیم، ضمن آنکه تعدادی دستگاه نیز به این شرکت به فروش رساندیم.
وی با بیان اینکه با بسیاری از شرکتهای فولادسازی کشور همکاری داریم، اظهار کرد: محصول تولیدی این شرکت، دستگاه تصفیه هوا است. فناوریهای کاربردی برای این دستگاهها به دو دسته "فیلتر دار" و "بدون فیلتر" است. در دستگاههای تصفیه هوا که بدون فیلتر ساخته میشوند، از مواد ازن، UV و پلاسما استفاده میشود که این نوع دستگاهها، ازن تولید میکنند.
قریشی خاطر نشان کرد: این در حالی است که بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، حتی مقدار کم ازن موجب تخریب سیستم تنفسی میشود.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان اضافه کرد: دستگاههای تصفیه هوای فیلتردار نیز، به گونهای است که میکروارگانیزمها در سطح فیلتر رشد میکنند. این امر به دلیل رطوبت موجود در سطح فیلترها است و این امر موجب آلودهتر شدن هوای محیط خواهد شد.
وی افزود: این امر موجب شد که ما در طراحی این دستگاه، روشی را به کار ببریم که این دستگاه قادر است ساختار میکروارگانیزمها را از بین ببرد. علاوه بر آن ذرات کمتر از ۲.۵ میکرون را به ذرات درشتتری تبدیل کرده و در سطح بعدی فیلتر موجود در این دستگاه را به دام میاندازد.
قریشی با اشاره به مکانیزم حذف میکروارگانیزمها در این دستگاه توضیح داد: ایده طراحی و ساخت این سیستم تصفیه هوا از سیستم ترانزیستورها گرفته شده که بر اساس آن یکسری آلیاژهای خاصی با نیمه رساناها در ارتباط است و از این طریق اقدام به حذف میکروارگانیزمهای موجود در محیط میکند.
مجری طرح با اشاره به جزئیات انعقاد قراردادی با فولاد مبارکه، با تاکید بر اینکه این قرارداد در زمینه جذب بخارات اسیدی از محیط بوده است، گفت: دستگاه ساخته شده در این شرکت در واحد اسید شویی این شرکت کاربردی شده است.
وی در خصوص تفاوت این دستگاه با دستگاههای تصفیه هوای مجهز به نانو فیلتر، توضیح داد: نانو فیلترها قادر به جذب میکروارگانیزمها نیستند، ولی دستگاهی که ما به مرحله تجاریسازی رساندیم، علاوه بر آلودگی هوا، ویروسها و باکتری را از بین میبرد.
به گفته این محقق، این دستگاه در یکی از بیمارستانهای استان اصفهان کاربردی شده است.
قریشی با بیان اینکه این دستگاه در انواع اداری، صنعتی و نیمه صنعتی به تولید رسیده است، گفت: دستگاه اداری برای محیطهای خانگی و شرکتها کاربرد دارد و نیمهصنعتی محیطهای تا ۲۰۰ متر مربع را پوشش میدهد که برای سالنهای بیمارستانها استفاده میشود.
وی اضافه کرد: دستگاههای صنعتی نیز بسته به نوع آلاینده و طول خط تولید صنعتی، طراحی میشود.
انتهای پیام
نظرات