عبدالرضا شیخ الاسلامی امروز در آیین تجلیل از دانشجویان برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی صنایع چوب و کاغذ مازندران که در تالار سالاردره مرکز استان برگزار شد، اظهار کرد: ۱۶ آذر که روز دانشجو نامگذاری شد نشان از اعتراض و ظلم ستیزی دانشجویان در سال ۱۳۳۲ حدود چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال بوده است.
وی با تاکید براینکه دانشجویان باید مثبتنگر و باانگیزه باشند، افزود: جریانات اخیری که در کشور رخ داد همچون سال ۱۳۳۲ مبدا و منشا آن دخالت آمریکا بود. دشمن قصد دارد از خواستههای به حق دانشجویان سوء استفاده کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران با بیان اینکه از دانشگاهها به عنوان الگوی مراکز فرهنگی یاد میشود، یادآور شد: در دانشگاهها باید تمرین کنیم تا خواستهها به طور منطقی مطرح شود.
این مسئول به دخالت کشورهای معاند در جریانات انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: استکبار جهانی منافع ما را نمیخواهد؛ نباید سوار موج دشمن شویم.همانطور که خودشان اعتراف کردند در جنگ عراق و ایران دخالت مستقیم داشتند.
شیخالاسلامی مهارت افزایی را مهمترین موضوع در تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی دانست و تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاهیهای کشور برای دورههای تخصصی و فوق تخصصی نیازی به آموزشهای برون مرزی ندارد.
وی با بیان اینکه فارغالتحصیلان بیکار در دانشگاه جامع علمی کاربردی کمتر از سایر دانشگاههای مطرح کشور است، افزود: با توجه به مهارت افزایی، فارغالتحصیلان دانشگاه جامع علمی کارآفرینان کشور محسوب میشوند.
پیوند صنعت و دانشگاه
امید محمدی رئیس دانشگاه علمی کاربردی چوب و کاغذ مازندران نیز با اعلام اینکه این مرکز در سال ۱۳۹۱ تاسیس شده است و در آستانه ۱۰ سالگی قرار دارد، اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی چوب و کاغذ مازندران دارای ۶۰۳ دانشجو در ۲۱ رشته تحصیل میکنند.
وی هدف از راهاندازی این مرکز را ارتباط مستقیم دانشگاه، صنعت، تامین پرورش نیروهای کارآمد و تکنسین دانست و ادامه داد: نزدیکی دانشگاه با صنعت چوب و کاغذ سبب شد تا دانشجویان دروس کاربینی وعملی را در داخل مجموعه شرکت و صنایع وابسته بگذرانند.
محمدی برگزاری رویداد ملی شتاب در سه سال گذشته به صورت متوالی را به منظور جذب ایدههای برتر و نوآورانه در صنعت چوب و کاغذ عنوان کرد و گفت: پرورش دانشجویان ماهر، استخدام همین دانشجویان در شرکت و استفاده از آنها بهعنوان مدرس ماهر سه شاخصه موفقیت چوب و کاغذ مازندران است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی چوب و کاغذ مازندران تصریح کرد: صادرات کاغذ به کشورهای ترکیه و عراق فرصتی برای جذب دانشجویان خارجی در مرکز علمی کاربردی چوب و کاغذ مازندران محسوب میشود.
این مسئول شکستن رکورد تولید کاغذ را از دستاوردهای صنایع چوب و کاغذ مازندران در دوران تحریمهای اقتصادی دانست و یادآور شد: امضا تفاهمنامه صنایع چوب و کاغذ مازندران با وزارت آموزش و پرورش برای تامین کاغذ کتب درسی مدارس کشور گام موثری در توجه به تولید ملی بوده است.
به گزارش ایسنا، در کشور ۲ هزار و ۵۶۹ دانشگاه و موسسهه آموزش عالی وجود دارد که ۱۴۱ دانشگاه دولتی، ۴۶۶ مرکز پیام نور، ۹۵۳ موسسات علمی و کاربردی، ۳۰۹ دانشگاه غیرانتفاعی و غیر دولتی، ۵۰۳ واحد دانشگاه آزاد و ۱۷۰ دانشکده فنی و حرفهای است.
در این مراسم از دانشجویان برتر و اساتید دانشگاه علمی کاربردی چوب و کاغذ مازندران تجلیل شد.
انتهای پیام
نظرات