• دوشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401091409288
  • خبرنگار : 50130

مدیرکل دیوان محاسبات استان:

پیش بینی های غیر کارشناسانه از دلایل اصلی انحراف نامساعد درآمدهای کردستان است

پیش بینی های غیر کارشناسانه از دلایل اصلی انحراف نامساعد درآمدهای کردستان است

ایسنا/کردستان مدیرکل دیوان محاسبات استان کردستان، انحراف ۳۰درصدی درآمدهای مالیاتی در شش ماهه اول سال را نسبت به میزان پیش بینی شده، عمدتا ناشی از تغییر قانون مالیات بر ارزش افزوده و معافیت معدن طلای سقز ذکر کرد و گفت: یکی از دلایل انحراف نا مساعد در درآمدها، پیش بینی های غیر کارشناسانه توسط دستگاه ها است که موجب کسری بودجه دولت می شود.

مجتبی مقیاسی، امروز دوشنبه (۱۴ آذرماه) در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، مجموع درآمدهای پیش بینی شده استان کردستان در سال جاری را بیش از دو هزار و ۵۸۳ میلیارد تومان برای وصول در بخش های عمومی و ۲۸ میلیارد و۸۰۰ میلیون تومان برای درآمدهای اختصاصی اعلام و اظهار کرد: ۵۰ درصد این میزان درآمدها معادل یک هزار و ۳۳۱ میلیارد تومان است که باید برای شش ماهه اول سال توسط دستگاه های اجرایی وصول می شد، که متاسفانه تا کنون فقط ۶۳ درصد وصولی داشته ایم.

 وی مجموع وصول درآمدهای شش ماهه اول استان را بیش از ۸۳۶ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: ۱۷ دستگاه مسئول وصول درآمدهای عمومی در استان هستند، که تا کنون این دستگاه ها حدود ۸۱۳ میلیارد تومان معادل ۶۲ درصد از درآمدهای عمومی و ۱۵۵ درصد معادل۲۲ میلیارد تومان از درآمدهای اختصاصی وصول شده است.

مدیرکل دیوان محاسبات استان کردستان با اعلام اینکه میزان درآمدهای وصولی از میانگین پیش بینی شده ۳۷ درصد کمتر است بیان کرد: ۹۳ درصد وصول درآمدها در استان مربوط به درآمدهای مالیات است و سهم سایر درآمدها نیز ۷ درصد است.

وی انحراف ۳۰درصدی درآمدی مالیات ها در شش ماهه اول سال را نسبت به میزان پیش بینی شده، عمدتا ناشی از تغییر قانون مالیات بر ارزش افزوده و معافیت معدن طلای سقز ذکر کرد و ادامه داد: یکی از دلایل انحراف نا مساعد در درآمدها، پیش بینی های غیر کارشناسانه توسط دستگاه ها است که موجب کسری بودجه دولت می شود.

مقیاسی، توصیه کرد: دستگاه های اجرایی که متولی وصول درآمد هستند بهتر است، در پیش بینی درآمدها با درنظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور و استان و با توجه به عملکرد سال های گذشته خود، مبالغ را واقعی تر بنویسند.

وی خاطرنشان کرد: درآمدهای اختصاصی در سال ۱۴۰۱ انحراف مساعدی را داشته و بیشترین وصولی آن مربوط به آموزش و پرورش بوده و طی شش ماهه اول سال حدود ۲۲میلیارد تومان واریزی داشته است.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha