محمد عفتی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر، مجوز لازم صادر شده و سرمایه گذار در حال طی کردن کارهای اداری و ایجاد زیرساخت لازم برای تولید این محصول است.
وی با اشاره به اینکه این قارچ بیشتر خاصیت دارویی دارد، گفت: میزان تولید این محصول در این استان صفر است؛ چراکه در کشورهای خاصی مورد استفاده قرار می گیرد و در وهله نخست برای تولید انبوه آن باید بازاریابی درستی صورت گیرد.
عفتی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۷ کارگاه تولید قارچ در این استان وجود دارد، افزود: بیشتر این کارگاه ها صنعتی و در قالب مشاغل خانگی هستند.
به گفته وی از تعداد کارگاه های قارچ موجود در این استان ۲۲ کارگاه غیرفعال هستند.
این مقام مسئول ادامه داد: میزان تولید کنونی قارچ در این استان ۱۱۷۷ تن است.
وی بیان کرد: قارچ های تولیدی در این استان از نوع دکمه ای و صدفی است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: قارچ های تولیدی استان به مصرف داخل استان می رسد و همچنین به استان خراسان رضوی و تهران نیز حمل می شود؛ همچنین از استان های شمال کشور نیز به این خطه قارچ خوراکی وارد می شود.
وی گفت: فعالان حوزه تولید قارچ با توجه به بازار فعالیت خواهند داشت که بعضا در شرایط بالا رفتن هزینه ها و کاهش قیمت، اقدام نخواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات