به گزارش ایسنا، تخلفات حادثهساز رانندگی عموما شامل سبقت، سرعت غیرمجاز، حرکت مارپیچ و انحراف به سمت چپ است، اما عموما جرایمی که برای این تخلفات در نظر گرفته میشود، بسیار اندک است و در بسیاری از مواقع این رانندگان از چشم دوربینهای نظارتی در محورها به دور میمانند، زیرا تمامی محورها تحت نظارت دوربینهای ثبت تخلف نیستند.
پیشنهاداتی مبنی بر ابطال گواهینامه رانندگان پرخطری که بارها مرتکب تخلفات رانندگی پرخطر شدهاند، وجود دارد، اما باید دید این پیشنهاد به قانون تبدیل شده و یا خواهد شد، شاید این کار بازدارندگی لازم را داشته باشد.
بیشترین مشکل رانندگان پرخطر در استان مربوط به خودروهای شوتی است
غلامعلی نوربخش- رئیس پلیسراه چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با ایسنا در خصوص وضعیت برخورد با رانندگانی که با رانندگی پرخطر جان خود و شهروندان را بهخطر میاندازند، اظهار کرد: بیشترین مشکل رانندگان پرخطر در استان مربوط به خودروهای شوتی است، این خودروها کالای قاچاق حمل میکنند و با رانندگی پرخطر منجر به وقوع حوادث رانندگی میشوند.
وی افزود: خودروهای شوتی عموما در محور بروجن به لردگان و لردگان به سمیرم تردد میکنند و روز گذشته نیز یک خودروی شوتی در مسیر گندمان به لردگان دچار سانحه شد، در این حادثه راننده خودروی شوتی با سرعت غیرمجاز به یک کامیون برخورد کرد و جان خود را از دست داد.
نوربخش با بیان اینکه هر هفته حداقل دو حادثه رانندگی منجر به فوت و جرح مربوط به خودروهای شوتی در چهارمحال و بختیاری است، یادآور شد: سرعت غیرمجاز و سبقت از عوامل وقوع حادثه رانندگی است که در کشور نیز فراوانی دارد.
رئیس پلیسراه چهارمحال و بختیاری در خصوص جرایم در نظر گرفته شده برای رانندگان پرخطر در محورهای مواصلاتی، بیان کرد: خودرو به مدت ۷۲ ساعت توقیف میشود، همچنین برای سرعت غیرمجاز بالای ۱۴۰ کیلومتر در ساعت ۲۰۰ هزار تومان و برای سبقت غیرمجاز نیز ۲۰۰ هزار تومان جریمه نقدی در نظر گرفته میشود، در چهارمحال و بختیاری به دستور دادستان میتوان خودروهای پرخطر را تا ۱۰ الی ۱۵ روز توقیف کرد.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون دستورالعملی مبنی بر ابطلال گواهینامه رانندگان پرخطر که اصرار بر تکرار تخلف دارند، ابلاغ نشده است.
انتهای پیام
نظرات