سید جواد هاشمی مهر، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم ضمن تقدیر از هنرمندان حوزه تئاتر و برگزارکنندگان این جشنواره، گفت: با رویکرد تحولی دولت سیزدهم در حوزه فرهنگ و هنر و مدیر جوان پای کار این حوزه در استان کهگیلویه و بویراحمد تحولات و پیشرفت های خوبی شکل گرفته است.
وی افزود: با وجود همه هجمههایی رسانههای بیگانه برای تقدس زدایی از جمهوری اسلامی و در این فضای رسانه ای مسموم، هنرمندانی هستند که عشق به کارهای ارزش ها و دفاع مقدس دارند و این موضوعات را در صحنههای مختلف هنری به نمایش میگذارند. در این جشنواره نمایش نامه های خوبی در خصوص ارزش های انقلاب به زبان زیبا و هنرمندانه بیان شد و عشق و شوری که هنرمندان به نمایش گذاشتند بسیار قابل تقدیر بود.
هاشمی مهر اظهارکرد: حوزه دفاع مقدس یکی از ماندگارترین دورههای تاریخی انقلاب اسلامی است که در این جشنواره به خوبی دیده شد.کارهای هنری مخاطب خاص خود را دارد، چنانچه یک کار فاخر تولید شود، میتواند مخاطب مردمی داشته باشد و روی تمام اقشار تاثیر بگذارد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: هنرمندان می توانند ظرفیت های استان کهگیلویه و بویراحمد از جمله آئین ها، طبیعت، سنت ها، تاریخ، دین و مذهب، فرهنگ و ارزش ها را در قالب زبان هنر بازگویی و بازخوانی کنند.
هاشمی مهر تصریح کرد: مجتمع فرهنگی و هنری استان یا همان پروژه تالار مرکزی یاسوج پس از سال ها چشم انتظاری، مقدمات تکمیل آن در دی ماه امسال فراهم خواهد شد.
وی ادامه داد: اوایل دی ماه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان حضور خواهد یافت و کار عملیات اجرایی آن آغاز می شود. قرار داد این تالار با سرمایه گذار منعقد شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تالار مرکزی یاسوج قابلیت و ظرفیت برگزاری بسیاری از جشنواره ها و همایش های بزرگ فرهنگی و هنری در سطح ملی را دارد.
هاشمی مهر از مسئولان اداره کل فرهنگ و ارشاد استان خواست، ظرفیتهای سالنهای نمایش استان را توسعه دهند زیرا کمبود فضا در این جشنواره به خوبی ملموس بود.
امین درخشان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز ضمن تشکر از همه هنرمندان و مسئولانی که در این جشنواره فعالیت و همکاری داشتند، گفت: دو گروه هیئت داوری در این جشنواره حضور داشتند که در مرحله نخست یک گروه از داوران بازبینی را انجام و در مرحله دوم، هیئت داوران جشنواره کار داوری را در مرحله نهایی انجام دادند.
وی با بیان اینکه ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، تئاتر را به عنوان یک برنامه شاخص و قابل در نظر دارد، افزود: از آنجا که تئاتر در مسائل جامعه میتواند نقشآفرین باشد، از اهمیت خاصی در بین هنرهای مختلف برخوردار است و باید این هنر را بیش از گذشته در خدمت مردم و مخاطب قرار دهیم.
درخشان اظهارکرد: تئاتر یک هنر اندیشهساز است و این هنر، نگاهی عمیقی به مسائل مختلف دارد و تئاتر زمانی میتواند اثرگذار باشد که ارزشهای یک جامعه را به نمایش بگذارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: کارهای تولیدی جشنواره از تنوع مطلوبی برخوردار بود و در این آثار مسائل اجتماعی، آئینی، ارزشی و دفاع مقدس به نمایش گذاشته شد و هنرمندان توانستند به همه ابعاد توجه کنند. هنوز در عرصه تئاتر، سیاستگذاریِ مطلوبی وجود نداشته است و این هنر مردمی نشده است.
درخشان تصریح کرد: متأسفانه سالنهای تئاتر استان کهگیلویه و بویراحمد محدود به سالنهای ۱۰۰ نفری هستند، این در حالی است که تئاتر این استان نیاز به فضای بیشتری دارد. حمایتهای استان از هنرمندان افزایش خواهد یافت حتی امسال حمایت حدود دوبرابری نسبت به سال های گذشته از هنرمندان تئاتر صورت گرفته است.
وی بیان کرد: بدون شک آثاری که به جشنواره ملی و منطقهای راه پیدا کنند، حمایت بیشتری خواهند شد و حتی به صندوق اعتباری هنر معرفی خواهند شد.
به گزارش ایسنا، سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان کهگیلویه و بویراحمد با رقابت ۷ گروه نمایشی در مرحله نهایی ۱۱ آذر ماه آغاز و ۱۳ آذرماه ۱۴۰۱ با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
در مراسم اختتامیه سیوچهارمین جشنواره تئاتر استان کهگیلویه و بویراحمد، از گروههای برتر تئاتر تجلیل به عمل آمد که اسامی برگزیدگان به شرح زیر است؛
بازیگر خردسال:
هیئت داوران جایزه خود را شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیم کرد به بازیگر خردسال این جشنواره به نام "باران مهربانی" برای نمایش «پدر هیچ وقت ستاره را ندید» و "ابوالفضل پارسا" برای نمایش «مادرم زری سر زا رفت»
بازیگر زن:
جایزه بازیگر اول زن شامل دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم شد به "شکوفه عاشوری" برای نمایش «مادرم زری سر زا رفت»، جایزه بازیگر دوم جایزه نقدی بصورت مشترک تقدیم شد به خانم ها "مهسا صیادی"، "هانیه صیادی" و"نیلوفر صیادیان" برای نمایش "مرگ در ماه اردیبهشت" و جایزه بازیگر سوم شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیم شد به خانم ها "شیلا شکوهی"برای نمایش «دو خاطره خیس» و "معصومه صلاحی" برای نمایش «ریویو»
طراحی صحنه
تقدیر: لوح تقدیر و جایزه نقدی طراحی صحنه به"مسلم نارکی" برای نمایش «دو خاطره خیس» و"وحید محمد خانی" برای نمایس «قبر کَن» اعطا شد.
برگزیده: دیپلم افتخار بهترین طراحی صحنه و جایزه نقدی به "داود پارسا" برای نمایش «مادرم زری سر زا رفت» اختصاص یافت.
بازیگری مرد
تقدیر: لوح تقدیر بازیگری مرد و جایزه نقدی به "احمد فرهادی" برای نمایش «مادرم زری سر زا رفت» اختصاص یافت.
نفر اول: لوح تقدیر و جایزه نقدی به " حسین هنردوست" برای نمایش «مرگ در ماه اردیبهشت» اختصاص یافت.
نفر دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به " داوود پارسا" برای نمایش «مادرم زری سر زا رفت» اختصاص یافت.
نفر سوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به طور مشترک به " علی امامی" و" محمد مرادی آزاد" برای نمایش «قبر کَن» اختصاص یافت.
نمایشنامهنویسی
نفر اول: دیپلم افتخار نمایشنامه نویسی و جایزه نقدی به " محمود خرم آزادی برای نمایش «مادرم زری سر زا رفت» اعطا شد. نفر دوم: جایزه نقدی و لوح تقدیر نمایشنامه نویسی به "احسان فلاحیان" برای نمایش «ریویو» اختصاص داده شد. نفر سوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی این بخش را به "علی صادقی" برای نمایش «قبر کَن» اعطا شد.
کارگردانی
نفر اول: دیپلم افتخار کارگردانی و جایزه نقدی به "حمید قیصرپور" برای نمایش «مرگ در ماه اردیبهشت» اعطا شد.
نفر دوم :لوح تقدیر کارگردانی و جایزه نقدی به "داوود پارسا" برای نمایش «مادرم زری سر زا رفت» اهدا شد.
نفر سوم: لوح تقدیر کارگردانی و جایزه نقدی به " مسلم بزرگزاده" برای نمایش «قبر کَن» اختصاص یافت.
بروشور:
- برگزیده: لوح تقدیر و جایزه نقدی بهترین طراحی بروشور به "سید جمال الدین موسوی" برای نمایش « پدر هیچ وقت ستاره را ندید» تعلق گرفت.
طراحی نور:
- برگزیده:لوح تقدیر بهترین طراحی نور و جایزه نقدی به "مسلم نارکی" برای نمایش «دو خاطره خیس»اختصاص یافت.
چهره پردازی:
- برگزیده:لوح تقدیر بهترین طراحی گریم و جایزه نقدی به صورت مشترک به وحید محمد خانی و مسلم بزرگزاده برای نمایش «قبر کَن» اهدا شد.
موسیقی
- برگزیده: لوح تقدیر بهترین موسیقی و جایزه نقدی به "یاسر صیادیان" برای موسیقی نمایش «مرگ در ماه اردیبهشت» اهدا شد.
طراحی لباس
* برگزیده: لوح تقدیر و جایزه نقدی بهترین طراحی لباس به "فاطمه یادگار پور" برای نمایش «مرگ در ماه اردیبهشت» اعطا شد.
نمایشهای «مرگ در ماه اردیبهشت»و «مادرم زری سر زا رفت» را بدون اولویت جهت شرکت به عنوان آثار برگزیده سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان کهگیلویه و بویراحمد جهت شرکت در جشنواره تئاتر منطقه ای به دبیرخانه جشنواره بین المللی تئاتر فجر معرفی شدند.
انتهای پیام
نظرات