• شنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۱ / ۲۲:۲۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401091207910

همکاری‌های جهاددانشگاهی قم و دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی قم افزایش می‌یابد

همکاری‌های جهاددانشگاهی قم و دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی قم افزایش می‌یابد

ایسنا/قم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی قم گفت: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم مرکزی امیدوار کننده و شوق آفرین است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی قم امروز ۱۲ آذر ماه به همراه مدیران بخش های مختلف این دانشگاه از بخش های مختلف مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم بازدید کرد.

دکتر احسان رئیس عبداللهی در ابتدا با حضور در بخش اتاق عمل این مرکز با فناوری های نوینی که در بخش عمل جراحی و مراقبت های پیش و پیش و پس از عمل های پزشکی مرتبط به ناباروری در این مرکز بود آشنا شد.

وی سپس در بخش هایی چون بانک خون بند ناف، تحقیقات پزشکی و پژوهشی، آرمایشگاه تخصصی تشخیص طبی مرتبط و... بازدید کرد و با آخرین فناوری های این مرکز علمی و روش های درمانی خاص این مرکز آشنا شد.

در این دیدار دکتر محمد حیدری، رئیس جهاددانشگاهی قم، نیز با ذکر این مطلب که امروزه فعالیت های این مرکز در سطوح مختلف گسترده شده است، عنوان کرد: بخش پژوهش جهاددانشگاهی امروزه در کنار روند درمان ناباروری در بخش های علمی و پژوهشی مرتبط به نیازهای استان و کشور گام بر میدارد.

لیلا ناصرپور، معاون پژوهش جهاد دانشگاهی قم، نیز در این دیدار بیان کرد: امروز بیش از ۱۰ درصد از بیماران مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری قم از کشورهای دیگر به قم می آیند و قطعا رتبه بالای این مرکز در جذب توریسم درمانی می تواند به یک برند مناسب برای کشور برای جذب گردشگری مبدل شود.

وی تصریح کرد: امروزه بهترین فناوری ها و همچنین بهترین روش ها برای افزایش سطح بهره وری درمانی در میان زوج های نابارور در این مرکز انجام می شود و قطعا این مرکز در بین مراکز خوب در سطح دنیا و کشور به شمار می رود که با معدل بالای موفقیت در عمل های جراحی و تولد نوزادهایی که والدین آنها تحت درمان بودند از نقاط امیدآفرین استان و کشور در این عرصه به شمار می رود.

همکاری‌های جهاددانشگاهی قم و دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی قم افزایش می‌یابد

پس از دیدار از بخش های مختلف این مرکز، مدیران جهاد دانشگاهی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی قم در نشستی مشترک به بیان نظرات خود پیرامون تحقق همکاری های بیشتر و مثمر ثمر در بخش های مختلف، پرداختند.

در ابتدای این نشست دکتر حیدری با اشاره به تفاهم نامه‌ای که در گذشته میان این دو مرکز منعقد شده است، عنوان کرد: قطعا اگر این تفاهم نامه در مسیرهایی که تعیین شده است حرکت کند نتایج مثبتی به بار خواهد داشت.

دکتر رئیس عبداللهی نیز در این نشست اظهار کرد: جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد دارای مشترکات فراوانی هستند که یکی از مهمترین آنها غیر دولتی بودن و خودکفا بودن است که در نتیجه تلاش بیشتری برای پویایی و تحرکت انجام می دهند.

وی بیان کرد: بخش های مختلفی در این دو مرکز وجود دارد که می تواند به عنوان شتاب دهنده جریان آموزشی و پژوهشی در دانشگاه آزاد و جهاددانشگاهی فعالیت کند.

وی اضافه کرد: امروز در بخش فارغ التحصیلان و دانشجویان و بخش پژوهشی می توانیم همکاری مناسبی با جهاددانشگاهی به ویژه مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری این مرکز داشته باشیم.

در ادامه دکتر حیدری نیز با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در این مرکز، افزایش ارتباطات مثمر ثمر و با برنامه برای بهره گیری از ظرفیت های طرفین را نیز یکی از مهمترین نتایج این همکاری دانست.

مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی شوق آفرین است 

شایان ذکر است، دکتر رئیس عبداللهی در پایان این جلسه در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تشکر از مرکز تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم عنوان کرد: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم مرکزی امیدوار کننده و شوق آفرین است.

وی ادامه داد: وجود این مجموعه علمی با این سطح فناوری و امکانات در قم که مردم نیز می‌توانند از آن خدمات دریافت می‌کنند جای تبریک به مجموعه جهاد دانشگاهی قم و استان قم دارد.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد دو مرکز با اشتراک های فراوان هستند و می‌توانند در زمینه های متعددی با یکدیگر همکاری داشته باشند، افزود: جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد دو سازمان مردم نهاد و خودگردان از لحاظ اقتصادی و منابع هستند که این ویژگی می‌تواند اشتراکات آن‌ ها را افزایش دهد و هم افزایی اتفاق بیافتد.

رئیس عبداللهی بیان کرد: می‌توانیم در حوزه پژوهش، فناوری، توسعه فناوری و کاربردی کردن دانش که مورد تاکید هر دو طرف هست هم افزایی داشته باشیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha