• شنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۱ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401091207328
  • خبرنگار : 50225

معاون بهداشت علوم پزشکی اهواز عنوان کرد

خطر افزایش چرخش کرونا با کاهش ایمنی جمعی / دز یادآور حتما دریافت شود

خطر افزایش چرخش کرونا با کاهش ایمنی جمعی / دز یادآور حتما دریافت شود

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز بر لزوم تزریق دز یادآور واکسن کرونا تاکید کرد و گفت: این نگرانی وجود دارد که اگر پوشش تزریق دز یادآور کم باشد، سطح ایمنی جامعه تا حدی کاهش یابد که دوباره چرخش ویروس در جامعه زیاد شود.

دکتر پژمان بختیاری‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به روند تزریق دز یادآور واکسن کرونا اظهار کرد: روند تزریق دز یادآور در خوزستان کند است و در حد انتظار نیست.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه احتمال دارد بعد از فروکش کردن موج آنفلوآنزا با افزایش موارد ابتلا به کرونا مواجه شویم، تصریح کرد: در حال حاضر به دلیل واکسیناسیون یا ابتلا به بیماری، ایمنی جمعی در برابر ویروس کرونا ایجاد شده است اما باید توجه شود بعد از مدتی ایمنی کاهش می‌یابد بنابراین این نگرانی وجود دارد که اگر پوشش تزریق دز یادآور کم باشد، سطح ایمنی جامعه تا حدی کاهش یابد که دوباره چرخش ویروس در جامعه زیاد شود.

بختیاری‌نیا با اشاره به موجودی خوب واکسن کرونا افزود: در شرایط کنونی مهم‌ترین اقدام تزریق دز یادآور واکسن است.

وی عنوان کرد: تمام افراد بالای ۱۸ سال که شش ماه از نوبت قبلی دریافت واکسن آن‌ها گذشته است، باید نسبت به دریافت یک نوبت یادآور اقدام کنند. افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله نیز اگر دچار بیماری‌های تضعیف کننده سیستم ایمنی هستند یا بیماری‌های زمینه‌ای شدید دارند در صورت گذشت شش ماه از آخرین نوبت واکسن می‌توانند نوبت یادآور واکسن را تزریق کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha