• شنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401091207301
  • خبرنگار : 50474

فرماندار عنوان کرد

بیش از ۲۰۰۰ هکتار نخیلات نرماشیر در محاصره سوسک سرخرطومی حنایی

بیش از ۲۰۰۰ هکتار نخیلات نرماشیر در محاصره سوسک سرخرطومی حنایی

ایسنا/کرمان فرماندار نرماشیر گفت: متاسفانه بیش از ۲۰۰۰ هکتار معادل هشت درصد از باغات خرمای شهرستان نرماشیر دچار آفت سوسک سرخور طومی شده اند .

حمید طبسی نژاد در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: جمعیت شهرستان نرماشیر ۵۴ هزار و ۲۰۰ نفر است که ۸۶ درصد جمعیت روستایی و عمده فعالیت این مردم کشاورزی است.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۲۰ هزار تن خرما از شهرستان نرماشیر به کشورهای همسایه صادر می شود، افزود: متاسفانه بیش از ۲۰۰۰ هکتار معادل هشت درصد از باغات خرمای شهرستان نرماشیر دچار آفت سوسک سرخور طومی شده اند .

به گفته طبسی نژاد قدرت سرایت و گسترش این آفت بسیار بالاست و کشاورزان باید هوشیار باشند و در صورت مشاهده هر گونه شیرابه از درخت، مسئله را سریعا به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع دهند.

وی افزود: در حال حاضر این آفت توسط کارشناسان تحت کنترل است و کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی نیز کلاس‌های آموزشی را در نرماشیر برگزار کرده اند.

فرماندار نرماشیر در ادامه با اشاره به اینکه سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال را در شهرستان دنبال می کنیم، گفت: با توجه به اینکه منطقه خرماخیز است، از سرمایه گذاران درخواست داریم برای سرمایه گذاری در خصوص فرآورده های خرما در نرماشیر اقدام کرده و از حمایت های دولت برخوردار شوند .

وی افزود: سرمایه گذاری نیروگاه خورشیدی در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار و با اعتبار ۲۴۰ میلیارد تومان در شهرستان آغاز شده که با احداث این نیروگاه، سالانه معادل ۵.۵ میلیون مترمکعب گاز طبیعی و ۴.۵ میلیون لیتر آب صرفه جویی می شود و همچنین از انتشار ۱۱ هزار تن گاز گلخانه ای جلوگیری می شود.

طبسی نژاد اظهار کرد: این نیروگاه خورشیدی تا پایان سال جاری وارد مدار می شود و برای بیش از ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی دارد .

وی افزود: بزرگ‌ترین کارخانه آسفالت شرق استان کرمان با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان در نرماشیر به بهره برداری رسیده که این کارخانه نیازهای آسفالت شرق استان کرمان را تامین می‌کند.

فرماندار شهرستان نرماشیر در ادامه با تاکید بر رفع موانع تولید و سرماه گذاری گفت: کارخانه نئوپان از جمله کارخانه های تعطیل این شهرستان بوده که سعی کردیم در جلسه رفع موانع تولید مشکل سرمایه‌گذار حل شود و امیدواریم در سال ۱۴۰۲ مجددا کار خود را آغاز کند .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha