• چهارشنبه / ۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401090905917
  • خبرنگار : 50093

معاون اداره کل میراث فرهنگی استان:

امسال صنایع دستی خراسان رضوی بیش از ۱۹ میلیون دلار صادرات چمدانی داشته است

امسال صنایع دستی خراسان رضوی بیش از ۱۹ میلیون دلار صادرات چمدانی داشته است
عکس تزئینی است

ایسنا/خراسان رضوی معاون صنایع‌ دستی اداره‌ کل‌ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی از صادرات بیش از ۱۹ میلیون دلاری صنایع‌ دستی استان طی سال ۱۴۰۱ خبر داد.

رضا ابراهیم‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص میزان صادرات چمدانی صنایع‌ دستی خراسان رضوی در ۶ ماه ابتدایی سال جاری اظهار کرد: سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی، زیورآلات نقره، بافته‌های داری، صنایع‌ دستی چرمی، نساجی سنتی، گلدوزی و... در ۶ ماه نخست سال جاری به صورت چمدانی صادر شده و ارزشی معادل ۵۲۹ میلیارد تومان داشته است.

وی ادامه داد: سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی و زیورآلات نقره به ترتیب با ۱۳ و ۴.۹ میلیون دلار بیشترین ارزش صادراتی محصولات چمدانی صنایع‌ دستی خراسان رضوی را به خود اختصاص داده‌اند.

معاون صنایع‌ دستی اداره‌ کل ‌میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی افزود: همچنین بر اساس گزارش گمرک خراسان رضوی در چهار ماه ابتدایی امسال ارزش صادراتی محصولات پوشاک و پای‌پوش سنتی، صنایع‌ دستی چوبی، بافته‌های داری و غیر داری، سفال و سرامیک، صنایع‌ دستی سنگی، تراش سنگ‌های قیمتی، شیشه و آبگینه، صنایع‌ دستی فلز، آهن و مس، صنایع‌ دستی کاغذی و نساجی سنتی بیش از هفت میلیون و ۲۰۰ هزار دلار بوده است.

ابراهیم‌نیا تصریح کرد: بافته‌های داری و غیر داری و نساجی سنتی به ترتیب با ۴.۵ و ۱.۲ میلیون دلار بیشترین ارزش صادرات صنایع‌ دستی خراسان رضوی را ثبت کرده است.

وی با اشاره به مشکلات مربوط به صادرات صنایع‌ دستی استان خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما تامین مواد اولیه برخی از رشته‌ها به دلیل تحریم‌هاست. انتقال پول و ناتوانی هنرمندان صنایع‌ دستی به دلیل هزینه‌های گزاف جهت حضور در نمایشگاه‌های متعدد بین‌المللی از دیگر مشکلات این حوزه محسوب می‌شود.

معاون صنایع‌ دستی اداره‌ کل‌ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی عنوان کرد: همچنین عدم هماهنگی گمرک و بانک مرکزی در زمینه صادرات گوهرسنگ‌ها و سنگ‌های قیمتی مشکلاتی برای صادرات این صنایع‌ دستی به وجود آورده است. به طور دقیق‌تر بانک مرکزی یک قسمت از گوهرسنگ‌ها را ارزش‌گذاری و گمرک نیز یک قسمت دیگر آن را ارزش‌گذاری می‌کند که این فرایند کمی زمان‌بر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha