• سه‌شنبه / ۸ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401090805159
  • خبرنگار : 50310

گل برفی را بشناسیم

گل برفی را بشناسیم

ایسنا/لرستان یک کارشناس‌ارشد گیاه‌شناسی، گفت: گل برفی از گیاهانی است که در فصل بهار روییده و خواص زیادی در طب سنتی ما دارد.

نیما زیوداری، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: گل برفی معمولاً سفید رنگ بوده و در موارد نادر، گل‌های صورتی دارد.

وی ادامه داد: این گیاه جنگلی در اواخر بهار گل می‌دهد، در صورتی‌که زمستان خفیف باشد، در اوایل ماه مارس گل می‌دهد، این گیاه از طریق ریزوم در زیرِزمین به سرعت گسترش می‌یابد.

زیوداری عنوان کرد: این گیاه به ۱۵ تا ۳۰ سانتیمتر رشد می‌کند و برگ با طول ۱۰ الی ۲۵ سانتیمتر داشته و ۵ تا ۱۵ گل در انتهای ساقه دارد.

این کارشناس ارشد گیاه‌شناسی تصریح کرد: این گیاه توسط زنبورها گرده افشانی می‌شود، گیاه خود بارور بوده و دارای هر دو اندام مرد و زن و توت‌های قرمز تولید می‌کند.

وی با اشاره به این‌که گل برفی برای مشکلات قلبی ازقبیل نارسایی قلب و ضربان نامنظم قلب استفاده می‌شود، عنوان کرد: همچنین برای عفونت‌های دستگاه ادراری، سنگ‌های کلیه، انقباض ضعیف در کار، صرع، احتباس مایعات، سکته مغزی و فلج حاصل، عفونت‌های چشم استفاده می‌شود.

زیودار بیان کرد: گل برفی حاوی مواد تشکیل دهنده فعالیت ماهیانه قلب است و می‌تواند انقباضات، ضربان قلب و تحریک‌پذیری را تحت تأثیر قرار دهد.

این کارشناس ارشد گیاه‌شناسی، ادامه داد: گل برفی به‌عنوان یک تونیک قلب شناخته شده و برای درمان بیماری‌های قلبی سالمندان از دیجیتالیس یا فوکسویل استفاده می‌شود.

وی با اشاره به این‌که گل برفی برای درمان بیماری‌های قلبی، انسداد قلب، قطره‌ای و نارسایی احتقانی قلب کمک می‌کند، افزود: فلاونوئیدهای موجود در گیاه، شریان‌ها را تحریک کرده و در خونریزی کمک می کنند و خواص دیورتیک آن در کاهش سطح فشار خون نیز کمک می‌کند.

زیودار بیان کرد: این گیاه همچنین در درمان آریتمی مفید است، زیرا عمل عضلانی قلب را افزایش می‌دهد در حالی که در عین حال کاهش و تنظیم میزان ضربان قلب است.

این کارشناس ارشد گیاه‌شناسی تصریح کرد: پماد ساخته شده از گل برفی برای درمان سوختگی و زخم‌های دیگر بدون ترک زخم استفاده می‌شود، همچنین در درمان زخم‌های بافت‌ها به سرعت و به طور مؤثر کمک می‌کند.

وی اضافه کرد: گل برفی دارای خواص ضد اسپاسم، دیورتیک، متابولیک، ملعی، خفیف، تونیک قلبی، آرام‌بخش و ضد سرطانی است، این گیاه بیشتر به صورت چای، تنتور، عصاره، تزریق و روغن اسانس مورد استفاده قرار می‌گیرد.

زیودار عنوان کرد: این گیاه برای انقباضات ضعیف در طول زایمان و همچنین تشنج‌های صرعی، سکته مغزی، آنژین صدری و پس از آن فلج، ملتحمه و جهنمی استفاده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha