• دوشنبه / ۷ آذر ۱۴۰۱ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401090704434
  • خبرنگار : 71660

رویترز: پنتاگون ارسال تسلیحات جدید به اوکراین را بررسی می‌کند

رویترز: پنتاگون ارسال تسلیحات جدید به اوکراین را بررسی می‌کند

هم‌زمان با اینکه غرب تقلا می‌کند تا نیازهای اوکراین به تسلیحات بیشتر را برطرف کند، پنتاگون در حال بررسی پیشنهاد بوئینگ جهت تامین بمب‌های دقیق و ارزان قیمت برای اوکراین است؛ بمب‌هایی که می‌توانند بر روی راکت‌های موجود نصب شوند و از مسافت دور خطوط مقدم روسیه را هدف قرار دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، ذخایر نظامی آمریکا و متحدانش در حال کاهش است و هم‌زمان با ادامه جنگ روسیه-اوکراین، کی‌یف با نیاز فزاینده به تسلیحات پیشرفته‌تر مواجه شده است.

منابع مربوط به حوزه صنعت اعلام کردند، سیستم پیشنهادی بوئینگ تحت عنوان "بمب کم‌ قطر پرتاب‌شونده از زمین" (GLSDB) یکی از طرح‌های تولید مهمات جدید برای اوکراین و متحدان اروپای شرقی آمریکا محسوب می‌شود.

براساس سندی که توسط رویترز و سه فرد آگاه به این طرح مشاهده شد، GLSDB احتمالا در اوایل بهار ۲۰۲۳ تحویل داده خواهد شد. این سامانه مزبور، "بمب کم‌قطر GBU-۳۹" را با موتور موشک ام-۲۶ ترکیب می‌کند؛ ترکیباتی که هر دو در ذخایر آمریکا به وفور یافت می‌شود.

دوگ بوش، از خریداران تسلیحات ارتش آمریکا چندی پیش در پنتاگون به خبرنگاران گفت: ارتش به دنبال تسریع تولید گلوله‌های توپخانه‌ای ۱۵۵ میلی‌متری  است که در حال حاضر تنها در تاسیسات دولتی تولید می‌شوند.

بوش افزود: حمله روسیه به اوکراین، نیاز برای تسلیحات و مهمات ساخت آمریکا را افزایش داده است و این در حالیست که متحدان آمریکا در اروپای شرقی سفارش‌های زیادی برای تسلیحات مختلف می‌دهند و در حال تامین تسلیحات برای اوکراین هستند.

تام کاراکو، کارشناس تسلیحات و امنیت در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی گفت: کسب مقدار مناسب تسلیحات با هزینه ارزان؛ مسئله این است. موضوع کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا، به تولید سریع آن‌ها کمک می‌کند. ذخایر به نسبت چیزی که مایلیم داشته باشیم و به نسبت چیزی که برای بازدارندگی درگیری چین نیاز داریم، در حال کاهش است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: خروج آمریکا از افغانستان بمب‌های پرتاب شونده زیادی را باقی گذاشت. این بمب‌ها نمی‌توانند به آسانی برای هواپیماهای اوکراینی استفاده شوند اما امروزه باید به دنبال راه‌های خلاقانه‌ای برای تبدیل آن‌ها به قابلیت تدافعی باشیم.

سخنگوی بوئینگ از اظهار نظر در این باره خودداری کرد. تیم گورمن، سخنگوی پنتاگون هم از اظهار نظر درباره ارسال تجهیزات مخصوص به اوکراین خودداری کرد اما گفت که آمریکا و متحدانش مناسب‌ترین سیستم‌ها را برای کمک به اوکراین شناسایی و بررسی خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha