احمد ذوالقدر در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه ایجاد اشتغال و حمایت از تولید، اظهار کرد: در این راستا بانکها و دستگاههای اجرایی مرتبط نقش تاثیرگذارتری دارند.
وی با بیان اینکه در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و حمایت از تولید همه موظف هستند شرایط ایجاد اشتغال را تسهیل کنند، اضافه کرد: در این راستا به هیچوجه نباید سختگیری انجام شود و سازمانهای مربوطه، مدارک و گواهیهای مهارت را با سرعت و سهولت و البته دقت لازم برای متقاضیان صادر کنند و خودشان به دنبال شناسایی و جذب کارآفرینان باشند.
این مسئول با بیان اینکه بانکهای عامل نیز باید شرایط اعطای تسهیلات اشتغالزایی را تعدیل کرده و در کمترین زمان ممکن درخواست مردم را انجام دهند، تاکید کرد: سرمایهگذاران و تولیدکنندگان نباید گرفتار بروکراسیهای اداری شوند.
ذوالقدر با اشاره به برگزاری جلسات کمیته هماهنگی اشتغال و شورای بانکهای شهرستان، متذکر شد: هر دو هفته یکبار باید این جلسات تشکیل شود و ارگانهای مربوطه به صورت دقیق گزارش کار دهند.
فرماندار ابهر با توضیح اینکه ابهر از مهمترین شهرهای صنعتی استان است، خاطرنشان کرد: بالاترین میزان اعتبار اشتغالزایی در استان با پیگیریهای انجام شده به شهرستان ابهر اختصاص یافته است.
انتهای پیام
نظرات