سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فارس چهارشنبه دوم آذرماه در این مراسم با بیان اینکه جشنواره شعر باران با هدف حفظ زبان و هویت ملی و شعر برگزار شده است، گفت: سال گذشته فرآیند اجرایی سومین دوره این جشنواره در دستور کار قرار گرفت و طی ۲ ماه ۵۵۶ اثر توسط دبیرخانه جشنواره دریافت شد.
محمدرضا غلامپور با اشاره به فراز و نشیبهای سومین دوره این جشنواره که در ابتدا با محدودیتهای ناشی از شیوع کرونا همراه بود، به انجام روند داوری آثار که با دقت و وسواس ویژهای توسط اساتید دانشگاه انجام شد، استقبال از سومین دوره را پرشور توصیف و اضافه کرد: داوری در چند مرحله انجام و در نهایت ۱۰ منتخب نهایی مشخص شد.
غلامپور با بیان اینکه درسومین دوره فارس و ایلام بیشترین آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره را از آن خود کردند و اغلب آثار هم در بخش شعر کلاسیک بود، یادآور شد که چهارمین دوره جشنواره سراسری شعر باران، با محوریت قرآن و عترت برگزار خواهد شد و برای بخش ویژه موضوع حضرت شاهچراغ(ع)، انتخاب شده است.
این مقام مسئول، یکی از ویژگیهای چهارمین دوره جشنواره شعر باران را اضافه شدن بخش ترجمه اعلام و اضافه کرد: در این بخش دانشجویان فعال در عرصه ترجمه فرصت خواهند داشت تا آثار خود را چه در زمینه ترجمه اشعار شاعران به سه زبان انگلیسی، عربی یا فرانسه، چه ترجمه آثار شاعران از این سه زبان به فارسی را به دبیرخانه ارسال کنند.
غلامپور، با یادآوری اینکه در بخش سرایش نیز در چهارمین دوره پذیرای آثار دانشجویان در زمینههای شعر کلاسیک و نو خواهیم بود، گفت: مهلت ارسال آثار به چهارمین دوره جشنواره شعر باران، تا ابتدای بهمن ماه امسال تعیین شده است.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فارس با قدردانی از دکتر سید محمد برفر، دکتر غلامرضا کافی و دکتر فاطمه تسلیم جهرمی به عنوان داوران سومین دوره جشنواره شعر باران و با بیان اینکه در این دوره، داوران هیچ اثری را در بخش شعر نو حائز مقام برتر معرفی نکردند، به معرفی نفرات برگزیده پرداخت.
غلامپور اعلام کرد: ملیحه خدامی از شهرستان زرقان در بخش شعر نو دانشجویی و افسانه نوری از استان یزد در بخش شعر نو این جشنواره شایسته تقدیر شناخته شدند و روحالله قناعتیان از شهرستان جهرم و فاطمه سلیمان پور از دانشگاه کاشان در بخش شعر کلاسیک شایسته تقدیر شدهاند.
او ادامه داد: فاطمه علیمیان از استان اصفهان و زلیخا بنی ایمان از پردیس صدرای شیراز حائز مقام سوم مشترک در بخش شعر نو شدند.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فارس افزود: همچنین ناصر دوستی از زنجان مقام سوم در بخش شعر کلاسیک، مصطفی توفیقی از دانشگاه فرودسی مشهد و سعید مبشر از دانشگاه تهران در بخش شعر کلاسیک، مقام دوم مشترک را از آن خود کردند.
به گفته غلامپور، جعفر عباسی از دانشگاه بیرجند در بخش شعر کلاسیک دانشجویی مقام اول سومین جشنواره سراسری شعر باران را کسب کرد.
به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم با حضور دکتر جمال رحیمیان؛ معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور، دکتر علیرضا سامانی، مدیرکل برنامه ریزی و توسعه فرهنگی جهاددانشگاهی و دکتر امیرحسین استقلال، سرپرست جهاددانشگاهی فارس از پوستر چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی شعر باران رونمایی شد.
انتهای پیام
نظرات