دکتر علی خیرالدین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با بازدیدی که از پارک علم و فناوری لرستان داشتیم کارهای خوبی در این مجموعه انجام شده است.
وی بیان کرد: در این پارک دو خط تولید ایجاد و ساخت لولههای آزمایشگاهی توسط فناوران مستقر در پارک تولید شده است.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم با بیان اینکه یکی از مزایای مجموعه زیست بوم فناوری نزدیکی پارک به دانشگاه لرستان است و این یکی از امتیازات این مجموعه است، بیان کرد: دانشگاه لرستان تعامل خوبی با پارک علم و فناوری استان دارند.
پارک علم و فناوری لرستان جزو رده دو پارکهای کشور و در حد متوسط به بالاست
خیرالدین با بیان اینکه امیدوارم پارک بتواند جایگاه خود را پیدا کند، عنوان کرد: پارک علم و فناوری لرستان جزو رده دو پارکهای کشور و در حد متوسط به بالاست و با توجه به پتانسیل بسیار خوبی که لرستان به لحاظ منابع طبیعی، کشاورزی و نیروی انسانی توانمند دارد میتوان از ظرفیتهای بیشتر این استان بهره برد.
وی گفت: در حال حاضر ۳۵ دستیار فناور در شرکتهای فناور و دانشبنیان مستقر شدند و این طرح برای ایجاد انگیزه بیشتر برای دانشجویان و تضمین امنیت شغلی آنان بود تا بتوانیم نیروی انسانی مورد نیاز را برای شرکتهای دانشبنیان تأمین کنیم.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم گفت: در مرحله اول طرح دستیار فناور ۲۲۰۰ نفر شرکت کردند.
خیرالدین بیان کرد: این دانشجویان به مدت شش ماه در واحدهای فناور و دانشبنیان شرکت خواهند کرد و حقوق حداقلی هم دریافت میکنند.
وی افزود: تأمین نیروی انسانی و درآمد برای دستیار فناوران هدف ماست تا آنان به مدت شش ماه در شرکتهای دانشبنیان فعالیت داشته باشند.
آغاز طرح ملی ترویج کارآفرینی در کشور
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم با اشاره به اینکه اخیر طرح ملی ترویج کارآفرینی را شروع کردیم که در مرحله اول سی هزار دانشجو تحت پوشش قرار میگیرند و طرحی ملی است، عنوان کرد: به دانشگاهها از جمله لرستان اعتبار داده شده و چنانچه دانشجویان در دورههای فناوری و دانشبنیان شرکت کنند به هر دانشجو دانشگاه یک میلیون تومان داده میشود.
خیرالدین اضافه کرد: ستاد اقتصاد دانشبنیان در استانها شکل گرفته است.
ده درصد اعتبارات تملک دارایی استان برای حمایت از زیستبوم فناوری صرف شود
وی در پاسخ به ایسنا در خصوص آخرین وضعیت صندوق و پژوهش و فناوری، اظهار کرد: ۶۳ صندوق پژوهش و فناوری در کشور وجود دارد و لرستان دارای یک صندوق است و بسته به سهامداران این صندوق اعتبارات و موجودی صندوق متفاوت بوده و حداقل موجودی صندوق پنج میلیارد تومان است.
معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم عنوان کرد: با پیگیری ماده ۳۴ ضوابط اجرایی بودجه ۱۴۰۱ اجازه میدهد ده درصد اعتبارات تملک دارایی استان را برای حمایت از زیستبوم فناوری و همچنین صندوقهای پژوهش و فناوری استفاده کنیم.
خیرالدین بیان کرد: لرستان جزو اولین پارکها بود که پیگیری کردند و این اعتبار را دریافت میکنند که البته قسمتی از این اعتبار هم برای دانشگاه و هم پارک علم و فناوری لرستان برای افزایش سهم این مجموعهها در صندوق پژوهش و فناوری منظور شود.
انتهای پیام
نظرات