مهرداد جمشیدی، در گفتوگو با ایسنا گفت: بحث اول ورزش، اخلاق بوده و رشته گلف و مینی گلف تنها رشته فاقد داور است که نشان از اخلاق محور بوده است که این امر در ورزشکاران این رشته نیز نهادینه است.
وی با بیان اینکه در این رشته بیشتر از ورزش جسم به ورزش روح پرداخته شده و روح ورزشکاران را جلا میدهد، افزود: اعتبارات این رشته از محل ادارات کل در اختیار هیاتها قرار میگیرد.
دبیرکل فدراسیون گلف در مورد چگونگی توزیع اعتبارات، بیان کرد: در فدراسیونها مقرر شده براساس تفاهم نامه فی مابین با وزارت ورزش و جوانان ۱۰ درصد از کل تفاهمنامه در اختیار هیاتهای استانی قرار گیرد که این مقدار زمانی که بین ۳۰ استان تقسیم شود عدد مطلوبی نیست.
جمشیدی با تاکید بر تامین اعتیارات از سایر منابع در قالب کمکهای تجهیزاتی، تصریح کرد: تجهیزات گلف کمیاب بوده و بیش از ۹۹ درصد لوازم گلف از خارج از کشور با هزینههای ارزی وارد میشود که در این موضوع اعتبارات خود را در قالب کمکهای تجهیزاتی به هیاتها ارائه میکنیم.
وی با بیان اینکه در توزیع اعتبارات با درنظرگرفتن شاخصهای ارزیابی در هیاتها به فراخور فعالیتها و رتبه بندی کمک خواهد شد، اظهار کرد: از سویی دیگر باید بررسی کنیم هیات استانی در طول سال تا چه اندازه توانسته فعالیتهای جدیدی داشته باشد؛ چه مقدار رشتههای زیرمجموعه گلف فعال شده و با چه کیفیتی فعالیت دارند و آن هیات در تامین جامعه آماری چه مقدار موفق بوده است.
دبیرکل فدراسیون گلف با بیان اینکه کمکهای تجهیزاتی را به صورت ویژه و خارج از اعتبارات اختصاص میدهیم، ادامه داد: در حوزه مینی گلف زیرساخت مناسبی در خراسان جنوبی وجود داشته و تجهیزات و ادوات مناسبی دارد.
جمشیدی با بیان اینکه رشته گلف علی رغم علاقمندی زیادی که وجود دارد در این استان غیرفعال بوده و رشتههای انجمنهای دیگر را تا یک ماه آینده با اعزام استاد برای آموزش و شروع فعالیت فعال خواهیم کرد، افزود: در سفر به خراسان جنوبی و طی ملاقات با معاون امور شهری استانداری خراسان جنوبی قول مساعد برای در اختیار قرار دادن فضا برای رشته گلف داده شد تا با احداث و ایجاد زمین تمرینی و آموزشی رشته گلف در این استان فعال شود.
آکادمی گلف در دو قدمی افتتاح
وی با اشاره به چالشهای این رشته، ادامه داد: در سطح ملی همه رشتهها با کمبود بودجه مواجه هستند چراکه به طور مثال برای اعزام تیمها به مسابقات جهانی با حداقل هزینهها و حداکثر صرفه جویی حداقل یک میلیارد تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.
جمشیدی با بیان اینکه علی رغم تامین دلار به صورت نیمایی در وزارت ورزش و جوانان، اما باز هم هزینهها سنگین است، ادامه داد: موضوع اعتبارات و تحصیصها در همه فدراسیونها وجود داشته و فدراسیون گلف نیز این قاعده مستثنی نیست.
وی با بیان اینکه چالش دیگر زیرساختهاست، افزود: در کشور یک زمین استاندارد گلف تنها در تهران وجود دارد که این زمین نیز نیمه استاندارد است، اما اگر وزارت ورزش و جوانان و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی این زمین را به نحوی که فدراسیون ضرر و زیانی متحمل نشود در اختیار قرار دهند تا پس از ۶۰ سال توسط متخصصان فنی بازسازی و بهسازی شود، مشکل حل خواهد شد.
جمشیدی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم آکادمی ملی گلف را در کشور راهاندازی کنیم، یادآور شد: سرمایه گذار بخش خصوصی در این زمینه آماده سرمایه گذاری بوده و سرمایه انسانی و اساتید خوبی نیز در رشته گلف فعال هستند، اما لازم است همکاری نهادهای مرتبط را داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات