• پنجشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1401082618427
  • خبرنگار : 50204

معاون استاندار مرکزی:

بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک مورد تاکید ویژه رئیس جمهور است

بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک مورد تاکید ویژه رئیس جمهور است

ایسنا/مرکزی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک، مورد تاکید ویژه رئیس جمهور است.

مهدی زندیه وکیلی روز پنجشنبه ۲۶ ابان در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی اظهار کرد:  افزایش آلودگی هوای اراک در فصل سرما نتیجه پدیده وارونگی هوا است و بر اساس شاخص نشانگرها، مازوت سوری نیروگاه میزان آلودگی را تشدید می کند.

وی افزود: بنا بر مصوبه هیات وزیران و تاکید رئیس جمهور، نیروگاه حرارتی شازند نباید مازوت سوزی کند اما در مواقع اضطراری که با کمبود گاز مواجه هستیم مانعی برای این اقدام وجود ندارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی تصریح کرد: منشاء بخشی از آلودگی هوای اراک فعالیت معادن است،  دو منشاء اصلی ریزگرد، یکی کویر مرکزی و دیگری کویر میقان است که در این راستا با بهره گیری از نظر کارشناسان، مطالعات زیادی صورت گرفته و به دلیل پدیده طوفان‌های نمکی، سطح تالاب خشک می‌شود و ریزگردها پراکنده می‌شوند.

وی با بیان اینکه سهم خودروها از آلودگی هوا کمتر از ۵۷ درصد است گفت: خرید ناوگان حمل و نقل عمومی توسط شهرداری اراک در راستای کاهش آلودگی هوا اقدام مناسبی انجام داده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک، مورد تاکید ویژه رئیس جمهور است که در کارگروه کاهش آلودگی هوای اراک نیز مصوباتی داشتیم که این مصوبات باید به سازمان حفاظت محیط زیست ارسال شود.

زندیه وکیلی خاطرنشان کرد: جداسازی آب شرب از آب فضای سبز در دستور کار ویژه قرار دارد و از وزارت کشور نیز درخواست شده که شهرداری ها را مکلف کنند که این اقدام انجام شود.

 وی بیان کرد: با توجه به اینکه جداسازی آب شرب از فاضلاب در منازل دشوار است اما در تلاش هستیم برای نخستین بار اینکار انجام شود.

وی تاکید کرد: برای ساماندهی آبیاری فضای سبز در منازل، استفاده از آب خاکستری و جمع آوری آب باران در محوطه های بزرگ اقدام مناسبی است اما در این راستا مهم‌ترین راهکار اجرای سیاست قیمتی آب است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی ادامه داد: در نقاط شهری و روستایی استفاده از آب شرب افزایش یافته که بخش عمده مصرف مربوط به ویلاها و خانه باغ ها است و در این راستا باید برنامه ریزی جهت مشخص شدن قیمت واقعی آب انجام شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha