محمدرضا جعفری پنجشنبه ۲۶ آبانماه در بیست و چهارمین همایش تکریم خیرین مدرسهساز استان همدان، اظهار کرد: خیرین حمایت خود را از مدارس قطع نکنند و میتوانند در هیات امنای مدارس حضور داشته باشند. مدارس باید تجهیزات مناسب، داشته باشند. علم و دانش از طریق فناوریهای روز به دست میآیند و مدارس باید هوشمند شوند. خیرین میتوانند کمک کنند تا دانش آموزان بی بضاعت و نیازمند بورسیه شوند.
جعفری تصریح کرد: یکی از مشکلات کشور جوانانی است که به آنها حرفه آموزی نشده است. اگر هنرستانها و بحث کار و دانش تقویت شود، هنرآموزان وارد بازار کار میشوند و مشکلاتشان حل میشود بنابراین لازم است به داد هنرستانهای فنی و حرفهای برسید.
وی با بیان اینکه مدرسه ساری مصداق بارز باقیاتالصالحات است، مطرح کرد: با حضور خیرین بیش از ۱۵۰ هزار کلاس درس توسط خیرین ساخته شده است. ۵۰ درصد کلاسهای تحویلی به آموزش و پرورش توسط خیرین ساخته میشود.
مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با اشاره به اینکه در سالهای اخیر تعهدات خیرین بالا رفته و مدارس زیادی در کشور ساخته شده است، بیان کرد: مشکلاتی از نظر افزایش هزینهها برای مدرسهسازی به وجود آمده اما اگر خیرین در مناطق روستایی ۳۰ درصد و در مناطق شهری ۵۰ درصد هزینهها را پرداخت کنند، مابقی توسط دولت پرداخت میشود.
استاندار همدان نیز گفت: سرشت ایرانیان با نیک اندیشی عجین شده است و خیرینی در کشور داریم که تمام اموال خود را برای کار خیر هزینه میکنند.
علیرضا قاسمیفرزاد اظهار کرد: در کشور عزیزمان خیرین زیادی به واسطه سرشت ما ایرانیان داریم. سرشت ایرانیان با نیک اندیشی عجین شده است.
وی تصریح کرد: خیرینی در کشور مانند مرحوم علیپور داریم که تمام اموالشان را وقف کردند. این مرحوم که تاجر فرش بود از کشور آلمان به کشور بازگشت و تمام اموال خود را در زمینه مدرسهسازی هزینه کرد.
قاسمیفرزاد ادامه داد: ما با تمام وجود به خیرین تعظیم و ادای احترام میکنیم و امیدواریم خداوند بر مال و عمر خیرین، برکت دهد.
انتهای پیام
نظرات