احمد مبارکی درباره وضعیت کاراته استان فارس به ایسنا گفت: به لطف خدا کاراته فارس روزهای خوبی را سپری می کند. خانم فرشته محمودآبادی به عنوان داور جهانی دارای درجه B معرفی شد که یک درجه مانده به آخرین سطح داوری جهان. یعنی ایشان بالاترین درجه داوری در ایران را دارند. آقای سعید گندمی(با مربی گری آقای رضا جعفری) و آقای حمیدرضا رضایی(با مربیگری آقای جهرمی) برای حضور در اردوهای تیم ملی انتخاب شده اند که برای مسابقات آسیایی نونهالان آماده می شوند که اردوی تیم ملی در مشهد برگزار خواهد شد. همچنین خانم شیما آل سعدی در اردوی تیم ملی هستند برای حضور در مسابقات آسیایی. آقای محمدهادی محمدی هم به عنوان مربی تیم ملی جوانان انتخاب شده اند.
رئیس هیئت کاراته استان فارس افزود: چند روز پیش مسابقات بین المللی کاپ آزاد ترکیه برگزار شد که ما در تیم بانوان سه نماینده داشتیم. خانم زهرا طارمی در کاتای انفرادی امید سوم شد، خانم زهرا طاهری در کمیته ۶۸ کیلوگرم سوم شد و خانم سارا روزی طلب نیز در کاتای نونهالان به مقام سوم دست یافت. آقای امید رجبی از داوران خوب ما و خانم زهرا قشقایی نژاد هم به عنوان مربی در مسابقات سطح کشوری حضور مستمر دارند.
وی درباره رخدادهای مهم این روزهای کاراته نیز گفت: اتفاق مهمی که در حال رخ دادن است، به ثمر رسیدن آرزویی است که انتظار آن تقریبا به نیم قرن رسیده و آن ساخت سالن کاراته استان فارس است. به همت اداره کل ورزش و جوانان و تلاش همکاران، بزودی خانه کاراته افتتاح خواهد شد و فقط کفپوش و سیستم روشنایی باقی مانده است. باید در این زمینه از آقای دکتر صفرپور تشکر کنم که قول مساعد دادند برای افتتاح این سالن در هفته تربیت بدنی اما خب بعضی کارها زمان بر بود و امکان پذیر نبود. خانه کاراته اولین خانه تخصصی کاراته در کل کشور است. حتی فدراسیون کاراته هم خانه کاراته ندارد و این اتفاق اولین بار در استان فارس رخ خواهد داد. چیزی حدود ۹۶۰ متر مربع فقط تاتامی هایی است که در این سالن پهن می شود و این یعنی ۹ تاتامی برای انجام مسابقات خواهیم داشت.
مبارکی درباره مسابقات پیش رو گفت: مسابقات لیگ کاراته را از آبان ماه آغاز می کنیم. میزبان مسابقات قهرمانی کشور شده ایم و اگر بتوانیم مجوز شورای برون مرزی را بگیریم، مسابقات بین المللی را هم در دهه فجر خواهیم داشت.
متولی کاراته فارس درباره فعالیت های شهرستان ها در این رشته ورزشی گفت: ما سعی کرده ایم بر مبنای عدالت محوری، خیلی از برنامه ها و رویدادها را در شهرستان ها برگزار کنیم. مثلا برگزاری کلاس های دانش افزایی را تا جای ممکن به شهرستان ها واگذار می کنیم. اردوی تیم های منتخب را گاهی به شهرستان ها می بریم و مسابقات را هم تا حد امکان در شهرهای دیگر استان فارس برگزار می کنیم. این کارها را می کنیم تا شهرستان ها فعال تر باشند. ما تنها استانی هستیم که ۳۷ شهرستان داریم و جای خوشحالی دارد که با این وجود، اکثر شهرستان ها خانه کاراته دارند و موفق هستند. به غیر از مرودشت که وضعیت بسیار خوبی دارد، فسا، جهرم، اقلید، کازرون و خرامه هم وضعیت خوبی دارند. شهرستان هایی مثل خرم بید و بوانات هم به تازگی فعال شده اند.
مبارکی افزود: یک کار خوب دیگری هم که سعی کرده ایم انجام دهیم این است که شهرستان ها را سالی یکی دوبار از نظر مالی حمایت می کنیم. مبلغی را به هیئت های شهرستان تزریق می کنیم که بتوانند خودشان را جمع و جور کنند. یک کار دیگری که خیلی خوب پیش رفته این است که در روستاها، خانه کاراته روستایی تجهیز کرده ایم. چند هفته پیش در یکی از روستاهای کازرون با کمک آموزش و پروش و سپاه، کلاس کاراته درست کردیم و قرار شد حتی در سیاه چادر مسابقات کاراته را برگزار کنیم.
انتهای پیام
نظرات