• یکشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۱ / ۲۳:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401082215510
  • خبرنگار : 50253

رویداد استارتاپی ایده شو در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

رویداد استارتاپی ایده شو در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه صنعتی قوچان از برگزاری نخستین دوره مسابقه ایده شو به‌منظور حمایت از ایده‌های نو دارای قابلیت تجاری‌سازی، برای کسب‌وکارهای جدید خبر داد.

علی فرزانه ۲۲ آبانماه در آئین رونمایی از پوستر اولین مسابقه کارآفرینی و اشتغال ایده شو که در محل دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد، عنوان کرد: دانشگاه صنعتی قوچان در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) به‌عنوان دهمین دانشگاه صنعتی برتر کشور در حوزه فناوری قرار دارد.

وی افزود: برگزاری نخستین رویداد ایده شو در دانشگاه صنعتی قوچان با همکاری دستگاه‌های اجرایی این شهرستان، بنیاد برکت و صندوق کارآفرینی اجرا می‌شود.

مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه صنعتی قوچان هدف از برگزاری این رویداد را تحقق عملی به شعار سال و حمایت از ایده‌های نو که قابلیت تجاری‌سازی دارند اعلام کرد.

وی تصریح کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد تا ۱۰ آذرماه فرصت دارند طرح‌های خود در زمینه‌های علوم مهندسی، مهندسی کشاورزی و صنایع وابسته، مهندسی دام، صنایع‌دستی و بوم گردی، صنایع معدنی، کسب‌وکارهای فضای مجازی، انرژی، اقتصاد دیجیتال، خودروسازی و صنایع وابسته، شرکت‌های دانش‌بنیان، مصنوعات و صنایع فلزی، کشت و فرآوری گیاهان دارویی، حمل‌ونقل، سلامت و هوشمند سازی را که پتانسیل بالایی در تجاری‌سازی، کارآفرینی و اشتغال و قابلیت عرضه در بازار داشته و نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه دارند را به دبیرخانه این مسابقه ارسال کنند.

فرزانه اضافه کرد: ایده پردازان برای ارسال ایده خود باید یک ویدئوی کوتاه یک‌دقیقه‌ای با حجم کمتر از ۵۰ مگابایت که در آن اعضای گروه معرفی شده و نوع کسب‌وکار، مزیت‌های طرح، تخصص‌های ویژه و اطلاعات اولیه در مورد منابع مالی موردنیاز مطرح‌ شده تهیه و به آدرس INNOVATION@QIET.AC.IR ارسال کنند.

وی بابیان اینکه پس از پایش و بررسی حمایت مالی تسهیلات کم‌بهره با تنفس چهار ماهه و بازپرداخت پنج ساله به ایده‌های برتر اعطا می‌شود، گفت: گروه داوری متشکل از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه و تعدادی از کارآفرینان برتر استان هستند که بحث بازار و ایجاد اشتغال را در اولویت طرح‌ها و ایده‌های مطرح‌شده قرار می‌دهند.

مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه صنعتی قوچان اظهار کرد: شاید تسهیلات اعطاشده برای راه‌اندازی کسب‌وکار کافی نباشد اما این رویداد پایان کار نبوده بلکه شروع یک فرایند است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف رویداد ایجاد پایگاه داده‌ای از نخبگان و صاحبان ایده و شبکه‌سازی است، تنها هدف این دانشگاه حمایت از دانشجویان نبوده بلکه همه مردم از دانش‌آموزان تا ساکنان شهری و روستایی که دارای طرح و ایده خلاق هستند می‌توانند در این رویداد شرکت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha