• یکشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۱ / ۰۷:۱۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401082214779
  • خبرنگار : 71402

کنترل سنای آمریکا در اختیار دموکرات‌ها باقی ماند

کنترل سنای آمریکا در اختیار دموکرات‌ها باقی ماند

با گذشت چند روز از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا در نهایت امروز (یکشنبه) مشخص شد که کنترل مجلس سنای کنگره آمریکا باز هم در اختیار دموکرات‌ها قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه گاردین، دموکرات‌های آمریکایی توانستند با کسب ۵۰ کرسی، جمهوری‌خواهان را با ۴۹ کرسی شکست دهند و کنترل این مجلس کنگره آمریکا را به دست بگیرند. حالا گرچه تکلیف یک کرسی هنوز مشخص نشده اما از آنجایی که کامالا هریس، معاون رئیس جمهوری آمریکا در مواقع تساوی آرا، حق رای پیدا می‌کند و از حزب دموکرات است، باید گفت عملا دموکرات‌ها پیروز انتخابات سنا شده‌اند و اکثریت دارند.

کنترل سنای آمریکا به دست دموکرات‌ها افتاد

آبی: دموکرات‌ها

قرمز: جمهوری‌خواهان

نتیجه انتخابات سنا در ایالت جورجیا به دور دوم کشیده شده، اما با کسب ۵۰ کرسی توسط دموکرات‌ها، انتخابات سنا عملا تمام شده و به نفع دموکرات‌هاست.

نتیجه انتخابات مجلس نمایندگان هم فعلا روشن نشده و هنوز هیچ حزبی نتوانسته ۲۱۸ رای لازم برای کسب اکثریت را به دست آورد. جمهوری‌خواهان فعلا در این مجلس با ۲۱۱ رای از دموکرات‌ها با ۲۰۳ رای جلو هستند.

در انتخابات میان‌ دوره‌ای هشتم نوامبر، تمام ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان ایالات متحده، ۳۵ کرسی از مجموع ۱۰۰ کرسی سنا و ۳۶ کرسی فرمانداری ایالات متحده به رای گذاشته شد. جمهوری‌خواهان آمریکایی احتمالا می‌توانند اکثریت را در مجلس نمایندگان به دست آورند، اما در رقابت سنا شکست خوردند. در دو سال اول ریاست جمهوری جو بایدن، اکثریت دو مجلس کنگره آمریکا در دست دموکرات‌ها قرار داشت.

پیروزی دموکرات‌ها در سنا به جو بایدن امکان می‌دهد طی دو سال آینده قاضی‌های مورد نظر خود را در دادگاه‌های فدرال منصوب کند.

از آنجا که انتخابات میان‌دوره‌ای در آمریکا به طوری سنتی به نفع حزب مخالف است، این به معنی بهترین عملکرد یکی از دو حزب در ۲۰ سال اخیر است - از زمانی که جمهوری‌خواهان تحت هدایت جورج دبلیو بوش در سال ۲۰۰۲ به موفقیت بزرگی در هر دو مجلس دست یافتند.

با این حال با پیروزی احتمالی جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان حتی با یک اکثریت کوچک می‌تواند باعث دردسرهای زیادی برای بایدن شود. برنامه قانونگذاری او عملا مسدود خواهد شد و جمهوری‌خواهان فشار زیادی برای نظارت بر کار دولت وارد خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۸-۲۲ ۱۵:۳۳

خدا را شکر حالا دیگه آمریکا مال ایران شد نه بابا از این خبرها نیست ترامپ به نفع ما کار کرد و ما را به این پیشرفت موشکی رساند بایدن دنبال برندازی انقلاب است اوباما هم همین نقشه را داشت که ترامپ با ما معامله کرد اونها نقشه داشتن با برجام برجام دوباره پایان

avatar
۱۴۰۱-۰۸-۲۳ ۱۲:۰۶

برو موشک بخور موشک سوار شو تو موشک زندگی کن موشک‌بپوش بچت رو هم‌جای مدرسه بفرست موشک. واقعا چقدر ذهن کوچک و مغزهای زنگ زده دارین شما عمال جیره خور فضای مجازی

avatar
۱۴۰۱-۰۸-۲۲ ۱۹:۵۲

دموکرات جمهوری خواه اصول گرا اصلاح طلب همه اینها بازی هست همه اینها را به استعماریت واستبدادیت تبریک عرض می نماییم . سانسور نکنیدا