مهدی آریان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این کتابخانه سیار، روستاها و مناطق کم برخوردار باغچق، ینگه قلعه، علی آباد، کلاته محمد علی پهلوان و باقرخان را پوشش می دهد.
به گفته وی خراسان شمالی نیازمند ۵ باب کتابخانه سیار است.
آریان از نیاز شهر بجنورد مرکز این استان به ۲ کتابخانه سیار نیز خبر داد که یکی از آن ها راه اندازی شد.
وی اظهار کرد: در واقع شهر بجنورد بیشترین مناطق حواشی شهر را در کشور دارد که از خدمات فرهنگی خاصی نیز برخوردار نیستند؛ در نتیجه وجود ۲ کتابخانه سیار برای این مناطق ضروری بوده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در گذشته یک کتابخانه سیار در بجنورد وجود داشت که فعالیت آن متوقف شده بود، گفت: با پیگیری های انجام شده این کتابخانه دوباره فعالیت خود را امروز آغاز کرد.
به گفته وی این کتابخانه به علت نبود نیرو ۲ سال است که تعطیل بوده و از امروز مجددا در حوزه شهرستان بجنورد فعالیت خواهد کرد.
آریان تصریح کرد: از سوی دیگر قصد داریم تا یکی دیگر از اتوبوس های شهری که از رده خدمات رسانی ناوگان شهری خارج شده است را دوباره تجهیز و آن را تبدیل به یک کتابخانه سیار کنیم.
وی افزود: علاوه بر آن اگر شهرداری های استان اتوبوس های فرسوده از رده خارج شده را در اختیار این اداره کل قرار دهند، می توان ۵ کتابخانه سیار دیگر راه اندازی کرد.
این مقام مسئول ادامه داد: از سوی دیگر به منظور توسعه فضای کتابخانه ای در این استان و همچنین موضوع کتابخوانی به همکاری خیران نیز در این حوزه نیازمند هستیم.
وی به کتابخانه های روستایی نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر فقط یک کتابخانه روستایی در دست ساخت در این استان وجود دارد.
به گفته مدیرکل کتابخانه های خراسان شمالی در حال حاضر ۳۳ کتابخانه روستایی در این استان وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات