فریدون عباسی در گفت وگو با ایسنا، درباره روند مذاکرات هسته ای و ادعاهای طرف های غربی، بیان کرد: از نظر بنده رفتار ما در گذشته با طرف های غربی به نحوی بوده است که طمع را در طرف های مقابل تشدید کرده است. با واگذاری خیلی از دستاوردهای کشور و پذیرفتن تکالیف اضافه بر ان.پی.تی و قوانینی که در بحث هسته ای در حوزه بین المللی وجود داشته است طمع دشمن تشدید شده است.
نماینده مردم کازرون در مجلس با بیان اینکه طرف های غربی نیز تاکنون نه از فشار بر ایران دست برداشتند و نه قطعنامه ها را ملغی کردند، اظهار کرد: جریانی در داخل است که امید دارد بتواند تمام مسائل را با غربی ها از طریق مذاکره حل کند. ادامه این جریان فکری در خشونتهای اخیر در سطح جامعه نیز دیده می شود. این رفتارهای ناهنجاری که امروز در سطح جامعه می بینیم ریشه در تفکری دارد که به دنبال برجام و حل تمام مسائل با غربی ها بود.
رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی، تصریح کرد: اما طرف های غربی اهل سازش نیستند. دشمنی غربی ها ریشه در بعد از فروپاشی عثمانی دارد. بعد از جنگ جهانی اول و فروپاشی عثمانی و تقسیم بندی کشورهای منطقه فشار غربی ها شروع شد. غربی ها دنبال ایران مقتدر نیستند. ایران مقتدر می تواند منطقه را حفظ کند. غربی ها دنبال تزلزل در اراده ایران و مقامات ایران هستند. بنده همواره معتقد بودم که برجام جواب نمی دهد.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه تاکید کرد: نگاه ما باید به مسائل ریشه ای باشد. باید ارزیابی کنیم که اصل بحث ما با دنیای مادی بر سر چیست؟ اگر ما از آرمان های خود دست بکشیم و مطابق نظر غربی ها رفتار کنیم منفعت اندکی به ما داده اما منابع ما را غارت می کنند. جمهوری اسلامی برای غربی ها مطلوب نیست به خصوص زمانی که از مرزهای خود در بعد اندیشه بیرون برویم. تفکر مقاومت جمهوری اسلامی در حال فراگرفتن منطقه و سایر نقاط دنیا است. طرف های غربی این را نمی خواهند و قصد دارند از ریشه جمهوری اسلامی را بخشکانند.
عباسی گفت: ما چاره ای جز مقاومت نداریم اما برای این مقاومت لازم است که سرمایه اجتماعی را توجیه کنیم. تست های موشکی ما در چند روز اخیر این پیام را به غربی ها داد که ما محکم در حوزه دفاعی ایستاده ایم اما بدون رسیدگی به معیشت مردم و از بین بردن تبعیض و برقراری عدالت پایه نمی توانیم نظریه مقاومت را اجرا کنیم. مردم زمانی که به قوه قضاییه مراجعه می کنند باید پاسخ دریافت کنند حتی فردی که خلافکار است باید راضی از قوه قضاییه خارج شود. نمی توان معیشت را دنبال کرد اما هنر و یا عدالت را رها کرد. همه این مسائل باید با یکدیگر دنبال شود.
انتهای پیام
نظرات