بیتاله برقراری در نشست با اصحاب رسانه با بیان اینکه رسانه یکی از ارکان دموکراسی است و فضایی گسترده دارد، اظهار کرد: ضرورت دارد که همه ما خود را به مسائل روز مجهز کنیم.
وی بیان کرد: اصحاب رسانه نقش موثری در تبیینگری دارند و هرجا ورود پیدا کرده توانسته آن مجموعه و عملکرد آن را ارتقا دهد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور با بیان اینکه وظیفه ما برای تبیین صندوق دو چندان است، چراکه جامعه هدف ما روستائیان، عشایر و کشاورزان و شهرهای زیر بیست هزار نفر است، افزود: اصل ۲۹ قانون اساسی دولت را مکلف کرده طبق قوانین از محل درآمدهای عمومی و درآمدهای حاصل از مشارکت مردم، خدمات و حمایتهای مالی فوق را برای همه افراد کشور تأمین کند.
برقراری اضافه کرد: همچنین اصل ۲۱ قانون اساسی توجه به جمعیت زنان معطوف کرده است و این قشر، نقش بسزایی در توسعه جامعه دارند.
وی با اشاره به اهمیت عدالت اجتماعی از سوی امامین انقلاب، عنوان کرد: یکی از مولفههای تحقق عدالت اجتماعی گسترش چتر بیمهای است و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با الگوگیری از اهداف بلند نظام اسلامی و اصل مترقی قانون اساسی تاسیس شده است.
مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور در ادامه با اشاره به اینکه فضای مجازی، مخاطبین خود را تحت تاثیر قرار میدهد و البته بیتقوایی نیز در این فضا وجود دارد، افزود: رسانههای انقلابی در این راستا نقش سنگینتری دارند و باید به جهاد تبیین مدنظر مقام عظمای ولایت بپردازند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور گفت: این صندوق در سه مورد مستمری را به جامعه هدف خود که شامل بازنشستگی، ازکارافتادگی و ناشی از فوت است را ارائه میدهد.
وی در ادامه با بیان اینکه سه استان آذربایجان شرقی، اصفهان، همدان به عنوان پایلوت برای بیمه تکمیلی برای بازنشستگان در نظر گرفته شده، اضافه کرد: دراین صندوق دولت کارفرماست و عضویت در آن از سوی افراد اختیاری است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور عنوان کرد: این سه استان خود اعلام آمادگی کردند و ما نیز نقاط ضعف و قوت را ارزیابی و با تقویت نقاط قوت و رفع ضعفها آن را برای استانهای دیگر نیز انجام خواهیم داد.
برقراری با بیان اینکه اگر درست عمل نکنیم بیمهتکمیلی پاشنه آشیل است، افزود: در فاز اول ۱۶۳ هزار تحت بیمه تکمیلی قرار میگیرند و لرستان پس از استانهای پایلوت از بیمه تکمیلی برخوردار خواهد بود.
وی اظهار کرد: در مجموع دو میلیون و پانصد هزار نفر بیمه شده فعال و غیرفعال در کشور داریم که از این تعداد یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال هستند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور ادامه داد: تنها صندوقی هستیم که کار مردم را به مردم (کارگزار) واگذار شده است.
برقراری با بیان اینکه تسهیلات مورد نیاز کارگزاران را تامین کردیم، بیان کرد: تقویت کارگزاران بر مبنای پژوهش بوده است.
وی با بیان اینکه از هنگام شروع دولت سیزدهم بیش از ۳۱۰ هزار نفر از طریق کارگزاران جذب شدند، افزود: روی کارگزاران نظارت داریم و پس از تقویت آنها، کیفیسازی را انجام دادهایم و بر این اساس ۳۴۰۰ کارگزار را به ۱۸۰۰ کارگزار کاهش دادهایم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور گفت: از این ۱۸۰۰ نفر کارگزار، ۱۰۰ نفر آنها غیرفعال هستند و آنها را از طریق سامانه رصد میکنیم.
برقراری تاکید کرد: باید به سمت استفاده از فناوریهای نوین در صندوق حرکت کنیم، امسال تعهد داریم بیست کارگزار را جذب کنیم و چندین نفر سرباز وظیفه را به عنوان امریه جذب خواهیم کرد.
وی کارگزار را خط مقدم صندوق بیمه دانست و با بیان اینکه از طریق پرداخت تسهیلات از آنان حمایت خواهیم کرد، گفت: ۱۵ میلیارد تومان به عنوان تشویقی برای کارگزاران در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور عنوان کرد: سطوح درآمدی بیمهشدگان را ۶۰ درصد افزایش دادیم و این امر سبب میشود افراد بیمه شده در آینده مستمری بیشتری بگیرند.
وی با بیان اینکه در هر استان بر اساس مزیت اقتصادی سرمایهگذاری انجام میشود و البته این سرمایهگذاری علمی و اقتصادی و مبتنی بر مولفههای اقتصادی و مزیتهای منطقهای خواهد بود تا بتوانیم سرمایهها را چندین برابر برگردانیم، گفت: برنامه راهبردی افق ۵ ساله برای صندوق تدوین شده و چشمانداز این است که در سال ۱۴۰۵ یکی از صندوقهای بیمهای و الگویی در کشور محسوب شویم.
برقراری ادامه داد: همچنین به منظور حمایت از قشر کارگران، تفاهمنامهای برای کارگران ساختمانی و فصلی بسته شده است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور با بیان اینکه ثبات و پایداری صندوق و بیمه کردن جامعه هدف دو بال برای بالندگی صندوق به شمار میرود، تصریح کرد: خوشبختانه صندوق در حوزه سرمایهگذاری موفق عمل کرده و وظیفه داریم از سرمایه مردم صیانت کنیم و به تناسب منابع مالی در جاهایی که مزیت دارد سرمایهگذاری کنیم.
برقراری اضافه کرد: در فولاد خراسان سهام داریم و البته بنگاهداری نکردیم و در جاهایی که مزیت داشته سهامداری کردیم و معتقدیم تنها راه مراقبت از امانت مردم محاسبات بیمهای بوده و صندوق بر مدار بیمهای و علمی حرکت میکند.
وی در ادامه با بیان اینکه چنانچه کسی بیمه شده باشد و دچار سوانح طبیعی شود و نتواند حق بیمه خود را پرداخت کند پس از ارزیابی و احصای اطلاعات فرد، موضوع را به دولت منعکس خواهیم کرد تا این افراد مورد حمایت قرار گیرند و خوشبختانه تاکنون چنین مواردی نداشتهایم؛ البته در سیل سالهای گذشته به بخشی از مستمریبگیران کمکهای بلاعوض شد.
انتهای پیام
نظرات