• چهارشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۱ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401081812418

مدیر حوزه‌های علمیه برادران استان فارس:

اتاق‌های عملیاتی جهاد تبیین راه‌اندازی شود

اتاق‌های عملیاتی جهاد تبیین راه‌اندازی شود

ایسنا/فارس مدیر حوزه‌های علمیه برادران استان فارس گفت: با توجه به نفوذ جریان‌های شبکه سازی با ابر سلاح فضای مجازی، باید از این فن آوری استفاده کنیم و لذا این می‌طلبد که اتاق‌های عملیاتی در راستای جهاد تبیین راه‌اندازی شود.

حجت‌الاسلام عبدالرضا محمودی چهارشنبه ۱۸ آبان در جلسه دیدار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با مدیران فرهنگی فارس که با حضور نماینده ولی‌فقیه در این استان و با موضوع بررسی بازسازی ساختارهای فرهنگی و نقش آنها در ماموریت جهاد تبیین برگزار شد، گفت: شورای فرهنگ عمومی فارس گام‌های موثری بر اساس برش سند فرهنگی برداشته است.

محمودی با بیان اینکه کارگروه علمی و پژوهشی شورای فرهنگ عمومی با همکاری حوزه‌های عملیه فارس شکل گرفته و در این ارتباط همکاری خوبی با آموزش و پرورش انجام شده است، گفت: ١٦٠٠ مدرسه امین در فارس داریم که پایگاه خوبی برای نشر معارف اهل بیت(ع) است.

این مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه امروز وارد یک عرصه جدیدی شده‌ایم، گفت: دشمنان از جنگ سرد ناامید شده‌اند اما در مقابل آن برگ جدیدی در عرصه دانش و بینش ایجاد شده است.

او خاطرنشان کرد: با توجه به روشنگری رهبری در جریان جنگ ترکیبی با سلاح جهاد تبیین، در حال حاصر نیاز به اتاق‌های عملیاتی فرهنگی داریم و اینکه جلسات برای اظهار کاستی‌ها برگزار شود شاید کارایی نداشته باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه برادران استان فارس تاکید کرد: با توجه به نفوذ جریان‌های شبکه سازی با ابر سلاح فضای مجازی، باید از این فن آوری استفاده کنیم و لذا این می‌طلبد که اتاق‌های عملیاتی در راستای جهاد تبیین راه‌اندازی شود.

احیای امید در قشر جوان

محمودی خاطرنشان کرد: امید را از جامعه جوان ما گرفته‌اند که باید با استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای احیای این مهم اقدام و مراکز علمی را تقویت کنیم.

او با تاکید بر این نکته که دانشگاه‌های ما نیاز به تمهیدات جدیدی دارند، گفت: علی‌رغم اینکه اذهان دانشجویان تحت تاثیر قرار گرفته اما با ایجاد ارتباط عاطفی بسیاری از آنها پی به واقعیت می‌برند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی فارس نیز در این جلسه بیان کرد: فارس با دارا بودن ظرفیت‌های غنی فرهنگی و تمدنی و با سابقه درخشان علمی و دینی و گنجینه‌های قدیم و ماندگار فرهنگی، ادبی و سرزمین سومین حرم اهل بیت(ع) در سراسر کشور، یکی از بزرگترین سرمایه‌ها و استعدادهای تکوینی کشور و جهان اسلام به شمار می‌آید که از دیرباز در زمینه تولید علم و نیز تولید فرهنگ تخصصی و فرهنگ عمومی پیشتاز بوده است.

حجت‌الاسلام حسن قانع، ادامه داد: در این راستا با هدایت و تدبیر نماینده ولی‌فقیه در فارس، این استان پیشرو در اجرای دو سند مهم فرهنگی در کشور شده است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی فارس اضافه کرد: برش استانی سند مهندسی فرهنگی در قالب برنامه ٥ ساله کلان با ٨٦ محور  برای ٤٥ دستگاه فرهنگی استان، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، استفاده از ظرفیت‌های عمیق و وسیع قرآنی، نخبگان حوزوی و دانشگاهی و زیست بوم فرهنگی غنی و متنوع، یک نگاه راهبردی و عمیق به شمار می‌آید.

قانع ادامه داد: توجه به زیست بوم‌های فرهنگی غنی و عمیق در سطح کشور همچون استان فارس، کمک جدی و اساسی در سرعت بخشی به حرکت عاقلانه فرهنگی انقلاب خواهد بود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان فارس اضافه کرد: امکان وقوعی فرآیند بازسازی ساختارهای فرهنگی در کشور در سطح استانی فراهم شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha