• سه‌شنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۱ / ۱۶:۴۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401081712043
  • خبرنگار : 71129

نبرد لفظی در دولت ایتالیا بر سر اوکراین

نبرد لفظی در دولت ایتالیا بر سر اوکراین

دولت ایتالیا با اپوزیسیون بر سر ارسال تسلیحات برای کی‌یف و پس از اعتراض گسترده اخیر در رم، وارد جنگ لفظی شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، جوزپه کونته، نخست وزیر سابق ایتالیا در پاسخ به گوئیدو کروستو، وزیر دفاع که او را "قلدر محله" خوانده بود، گفت، مناظرات سیاسی درباره کمک به اوکراین خود دموکراسی را هم آزار می‌دهد.

نخست وزیر سابق ایتالیا که رهبری "جنبش پنج ستاره" را برعهده دارد خطاب به ده‌ها هزار شهروند ایتالیایی که روز شنبه علیه جنگ اوکراین تجمع اعتراضی به راه انداخته بودند، گفت: رویکرد دولت جدید در رم پیروی صرف از تنش است. اکنون که اوکراین سراپا مسلح است، ایتالیا باید به دنبال آتش بس و مذاکرات صلح باشد.

کروستو نیز که موسس حزب حاکم "برادران" ایتالیاست و سمت وزارت دفاع را در دولت جدید جورجیا ملونی، نخست وزیر این کشور دارد، در مقاله‌ای برای روزنامه چاپ یکشنبه کوریر دلا سرا به نخست وزیر سابق ایتالیا به شدت حمله کرده و اظهاراتش در راهپیمایی اعتراضی روز شنبه را دخالت مانند "قلدر محله" نامید که به نهادهای دولت ایتالیا احترامی نمی‌گذارد.

وی در این مقاله ضمن بیان این مطلب که کونته باید رویکرد مستبدانه خود در قبال نهادهای دولتی را در جریان قرنطینه پاندمی کرونا پیش می‌برد، به سیاستمداران اپوزیسیون گفت که وزارت دفاع ایتالیا در تحقق تصمیمات دولت قبلی برای ارسال پنج محموله سلاح به کی‌یف همیشه از قوانین پیروی کرده چون کونته از این تصمیمات دفاع کرده اما حالا با هدف سوءاستفاده از اعتراضات ضد جنگ نظرش را تغییر داده است.

نخست وزیر سابق ایتالیا نیز روز یکشنبه در پستی در فیسبوک به این اظهارات پاسخ داد و اظهارات وزیر دفاع را احساساتی غیرقابل قبول دانست.

وی ادامه داد، حالا ایتالیا دیگر یک دولت متحد ملی ندارد، مساله مسلح کردن کی‌یف یکی از مسائل سیاسی است و چنین انتخاب‌های مهمی را نمی‌توان از تقابل پارلمانی دور نگهداشت.

این درگیری‌های لفظی در دولت ایتالیا و اپوزیسیون چند روز پس از آن مطرح شده که روزنامه " Il Messagger" گزارش کرد دولت رم به صورت دوفاکتو ارسال سلاح به کی‌یف را متوقف کرده تا زمانیکه دولت جدید ایتالیا بتواند مشکلات لجستیکی را حل و فصل کند که شامل سیستم‌های تسلیحاتی می‌شود که بتوان آنها را بدون آنکه ارتش ایتالیا را دچار کمبود کند، ارسال کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha