• دوشنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۱ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401081610633
  • خبرنگار : 50225

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا خبر داد:

اطلس فرهنگی شهر اهواز تدوین می‌شود

اطلس فرهنگی شهر اهواز تدوین می‌شود

ایسنا/خوزستان رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، امور ورزش و جوانان شورای شهر اهواز از تدوین اطلس فرهنگی شهر به منظور توزیع منابع فرهنگی خبر داد.

محمدحسین ملایی زمانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در سطح شهر اهواز تعدادی مراکز فرهنگی وجود دارد که بیشتر این مراکز در هسته مرکزی شهر مستقر هستند اما با توجه به اینکه اطلاعات کاملی از این مراکز وجود ندارد، امکان توزیع مناسب منابع و مراکز فرهنگی نیز در مناطق مختلف وجود ندارد.

وی افزود: در این راستا اطلس فرهنگی اهواز تدوین می‌شود تا بدانیم در چه نقطه‌ای از شهر امکانات کم است یا هیچ مرکز فرهنگی نداریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، امور ورزش و جوانان شورای شهر اهواز با بیان اینکه مراکز فرهنگی جدید باید در مناطق کم برخوردار شهر اهواز احداث شوند و لازمه این کار، در دست داشتن اطلس فرهنگی است، عنوان کرد: اطلس فرهنگی شهر اهواز در دو سه ماه آینده تدوین خواهد شد و پس از آن می‌ توان در زمینه توزیع منابع فرهنگی و احداث مراکز جدید فرهنگی اقدام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha