• یکشنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401081510168
  • خبرنگار : 50177

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد:

راه‌اندازی آزمایشگاه پیشرفته غذا و دارو در لرستان

راه‌اندازی آزمایشگاه پیشرفته غذا و دارو در لرستان

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از راه‌اندازی آزمایشگاه پیشرفته غذا و دارو در استان خبر داد.

دکتر بهرام دلفان در همایش روز جهانی غذا که در محل سالن جلسات اتاق بازرگانی خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: غذایی که در مزرعه تولید می‌شود تا به مرحله بسته‌بندی برسد متولیان زیادی دارد.

وی اضافه کرد:  در تولید و عرضه  مواد غذایی نقش معاونت غذا و داروی دانشگاه و جهاد کشاورزی استان پررنگ است و باید همکاری لازم را با هم داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: صنایع غذایی و دارویی لرستان ابعاد مختلفی وجود دارد که در استان باید به بعد اشتغال آن بیشتر توجه شود.

دلفان با تاکید براینکه یکی از فوریت‌های لرستان ایجاد اشتغال است، گفت: حوزه بهداشت و درمان سهمی در اشتغالزایی استان دارد اما صنعت می‌تواند بخش عمده‌ای از اشتغال لرستان را ایجاد کند.

وی تصریح کرد: در لرستان ۹۲ کارخانه و ۱۱۳ کارگاه تولیدی وجود دارد که عمده آنها در بروجرد است و یکی از دلایلی که کارخانجات و کارگاه‌ها در سایر شهرستان‌ها ایجاد نمی‌شود قوانین دست و پا گیر است و شاهدیم  بیشتر کارگاه‌های تولید لبنیات در استان تعطیل شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه یکی از مصیبت‌های صنایع تولیدکنندگان تامین تجهیزات و قطعات هستند چراکه در تامین قطعات بدقولی می‌کنند وکسی روی آنان نظارتی ندارند، افزود: متاسفانه تولید صنعتی را وابسته به دستگاه و تجهیزات کردیم در حالیکه باید تولید را از این وابستگی‌ و قوانین دست و پا گیر رها کنیم.

دلفان با بیان اینکه در ایجاد صنایع تولیدی سخت‌گیری زیاد نشود، بیان کرد: از افرادی که در یک مرحله از تولید نقش دارند درخواست دارم که نقش خود را کوتاه و ساده کنند.

وی با بیان اینکه باید کمک حال تولید و تولید کننده استان باشیم، اضافه کرد: به افرادی که متقاضی تولید هستند پرو بار دهیم و حمایت لازم کنیم.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که می‌تواند کمک حال تولید کنندگان باشد ایجاد آزمایشگاه است، بیان کرد: پیگیر راه‌اندازی آزمایشگاه پیشرفته غذا و دارو در لرستان هستیم؛ ظرف دو ماه این آزمایشگاه را با تجهیزات پیشرفته ایجاد خواهیم کرد تا محصولات سالمی را به دست مردم برسانیم.

پسماند سموم و فلزات سنگین در لرستان جدی گرفته نمی‌شود

دلفان در ادامه با بیان اینکه متاسفانه پسماند سموم و فلزات سنگین در لرستان به هر دلیلی جدی گرفته نمی‌شود در حالیکه این موضوع سلامت مردم و جامعه را تهدید می‌کند، افزود: باید فکری اساسی به این مساله کرد.

وی با بیان سربی که  در محصولات آرایشی وجود دارد سلامت بانوان را به مخاطره می‌اندازد، عنوان کرد: هر ماده آرایشی که رنگ دارد (رژ و سورمه) سرب در آن بکار برده شده ؛ پایه همه رنگ‌ها سرب است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: تمرکزمان را روی این مساله بگذاریم که مواد غذایی سالمی به دست مردم برسانیم.

دلفان با بیان اینکه ضرورت دارد موانع تولید برطرف و تعداد کارگاه‌های تولیدی و بسته‌بندی افزایش یابد تا شاهد اشتغال در استان باشیم، گفت: با ابتکار عمل بهتری می‌توان کارگاه‌های کوچک بسته‌بندی مواد غذایی راه‌اندازی و اشتغال ایجاد کرد در این رابطه نیاز است فرآیند صدور مجوزها برای متقاضیان تسهیل شود.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از ۱۹ واحد تولیدی و ۲۰ مسئول فنی تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha