دکتر محسن اسدبیگی در همایش روز جهانی غذا که در محل سالن جلسات اتاق بازرگانی خرمآباد برگزار شد، اظهار کرد: در دین مبین اسلام به اهمیت و سلامت غذا تاکید شده است و این نیست که فقط ما به عنوان متولیان غذا و بهداشت بر این مهم تاکید داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه معتقدیم اگر غذا سالم باشد انسان سالم و به تبع آن جامعه از سلامت برخوردار خواهد بود، بیان کرد: همه شعارهایی که حول و حوش محور غذا بیان میشود در دین مبین اسلام نیز بر کیفیت و اهمیت به سلامت غذا نیز تاکید شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: در ابعاد مختلف میتوان به موضوع امنیت غذایی پرداخت چراکه سلامت جامعه از مزرعه تا سفره باید مورد اهتمام دستاندرکاران قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: انسان سالم محور توسعه است و آنچه سلامت یک انسان را تضمین میکند غذای سالم است.
اسدبیگی عنوان کرد: برای تامین غذای سالم نیاز به همافزایی وهمکاری بین بخشی داریم و تنها یک دستگاه نمیتواند ضمانت و تعین کننده سلامت غذایی در جامعه باشد.
وی یکی از نیازهای اصلی جامعه و کشور را تولید و اشتغال برشمرد و با بیان اینکه در حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تجهیزاتی که رئیس این دانشگاه تامین کرده، از تولید حمایت میکنیم، تصریح کرد: صنایع ارزشمندی در استان وجود دارد که به بیش از ۳۰ کشور محصولات خود را صادر میکنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: ۱۸۰ کارخانه و کارگاه در حوزه مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی در استان فعالیت دارند و خوشبختانه جزو تولیدکنندگان خوب کشور هستند.
وی یکی از اهداف دانشگاه و معاونت غذا و داروی لرستان را تسهیل ورود تولیدکنندگان برشمرد و گفت: معتقدیم اگر تولید باشد اشتغال و توسعه اتفاق میافتد.
انتهای پیام
نظرات