• شنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۱ / ۲۲:۳۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401081409724
  • خبرنگار : 50034

مقاوم‌سازی تأسیسات گازرسانی همدان در برابر زلزله

مقاوم‌سازی تأسیسات گازرسانی همدان در برابر زلزله

ایسنا/همدان  مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با بیان اینکه استان دارای بیش از ۱۹ هزار و ۸۷۳ کیلومتر خطوط تغذیه و توزیع است، مقاوم سازی تأسیسات گازرسانی در برابر زلزله به علت اهمیت بالای شبکه‌های گازرسانی و لزوم واکنش سریع در شرایط بحران را بسیار مهم ارزیابی کرد.

محمدصادق محبی‌نظر با تأکید براینکه مدیریت بحران در هنگام بروز حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله امری بسیار ضروری و حیاتی است، اظهارکرد: مدیر بحران باید از قبل اقداماتی برای مواجهه و واکنش در شرایط اضطراری پیش بینی کند همچنین اقدامات اصلاحی در راستای صیانت و حفظ تأسیسات و دارایی‌های فیزیکی مجموعه و مهمتر از آن سلامت کارکنان در برابر حوادث احتمالی را پیش‌بینی و اجرا کند.

وی خاطرنشان کرد: استان همدان با ۳۲۷ هزار و ۸۵۱ مورد انشعاب و ۱۷۱۰ ایستگاه CGS / TBS / CGS-MS / CPS دارای ضریب نفوذ گازرسانی ۱۰۰ درصد خانوار شهری و ۹۹.۹ درصد روستایی است.

محبی نظر با تأکید بر اینکه مقاوم سازی تأسیسات گازرسانی در برابر زلزله به علت اهمیت بالای شبکه‌های گازرسانی و لزوم واکنش سریع در شرایط بحران از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: امروزه از روش‌های مختلفی همچون محاسبات عددی، الگوریتم‌های ابتکاری و فراابتکاری برای مدلسازی و شبیه سازی کامپیوتری شبکه‌‎های گازرسانی در برابر زلزله و محاسبات خرابی و آسیب‌های متعاقب آن استفاده می‌شود.

این مقام مسئول تأکید کرد: اقدامات مؤثری در زمینه پیشگیری از حوادث در سطح شرکت گاز استان در حال انجام است که می‌توان به جمع آوری شیرهای پیاده‌رو، طراحی برج‌های تخلیه گاز اضطراری، مقاوم‌سازی علمک ها، ایجاد سیستم قطع اضطراری و طراحی شبکه شتاب نگاری اشاره کرد.

محبی نظر با بیان اینکه مقاوم سازی ساختمان ها نیز از اولویت های این شرکت است، ادامه داد: با توجه به افزایش عمر ساختمان ها، جلوگیری از فرسایش و تخریب امری اجتناب ناپذیر است چراکه بهبود وضعیت ساختمان و اقدامات نگهداشت موجب ارتقای ایمنی و افزایش عمر مفید ساختمان می شود و از خرابی‌های پیش رو جلوگیری می‌کند.

وی گفت: با توجه به تأکید کارگروه امور زیربنایی و توسعه استان و معاونت عمرانی استانداری مبنی بر شناسایی ساختمان های ناایمن و لزوم توجه جدی به آن و همچنین درس آموزی از حوادث تلخ همچون حادثه متروپل آبادان، کلیه ساختمان های سطح شرکت نیز مورد پایش و ارزیابی قرار گرفتند.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان مطرح کرد: انجام برنامه‌های صحیح و مدون نگهداشت ساختمان ها و تعمیرات به موقع می‌تواند از تخریب و آسیب های کلی تر جلوگیری کند که مصداق عینی صیانت از بیت المال است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان همدان، محبی نظر تأکید کرد: با توجه به بخشنامه وزیر کشور و نایب رئیس شورای عالی مدیریت بحران کشور در زمینه رعایت مقررات ملی ساختمان، ضوابط شهرسازی، ایمنی و اصول فنی و کنترل ساخت و سازها کلیه استانداردها و نکات فنی مرتبط نیز در ساختمان های جدیدالاحداث این شرکت رعایت شده و مورد پایش و نظارت مستمر ناظران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha