• شنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۱ / ۱۴:۲۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1401081409511
  • خبرنگار : 71496

تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به انتخابات آتی در این کشور

تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به انتخابات آتی در این کشور

با آغاز شمارش معکوس انتخابات پارلمانی ۱۲ نوامبر جاری بحرین، تظاهرات‌هایی جهت تحریم این انتخابات، همزمان با سفر پاپ فرانسیس به این کشور برگزار شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، شهر منامه، پایتخت بحرین شامگاه جمعه شاهد برپایی راهپیمایی‌هایی در اعتراض به انتخابات پارلمانی آتی و ابراز مخالفت با آن و نیز محکومیت ادامه سرکوب‌های رژیم آل خلیفه بود.

تظاهرکنندگان بحرینی خواستار تحریم انتخابات ۱۲ نوامبر جاری شده و همبستگی خود را با تمامی اسرای زندان‌های رژیم آل خلیفه اعلام کرده و عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر اسرائیلی را محکوم کردند.

شیخ حسین الدیهی، معاون دبیرکل جمعیت ملی-اسلامی الوفاق بحرین چهارشنبه در سخنانی خطاب به ملت بحرین و جهان، ضمن اعلام تحریم همه‌جانبه انتخابات پارلمانی و شهرداری این کشور در تاریخ ۱۲ نوامبر ۲۰۲۰ از ملت بحرین خواست این اقدام تمسخرآمیز را تحریم کنند.

الدیهی تاکید کرد: تهدید، ارعاب و زورگویی حاکمیت بحرین فایده‌ای نخواهد داشت و هرگز باورهای مردم را درباره اینکه این انتخابات تنها یک نمایش مضحک بوده و پارلمان آتی تنها یک نمایش فرمالیته است، تغییر نخواهد داد.

این مسؤول جمعیت الوفاق در ادامه گفت: مشکل اصلی که بحرینی‌ها دارند، نبود دولت‌های قانونی و انحصار قدرت است.

شیخ عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین نیز گفت: انتخابات بحرین قدرت‌طلبی در کشور را افزایش خواهد داد.

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان در ابتدای سفر خود به بحرین، از مقامات این کشور خواست تضمین دهند حقوق اولیه انسانی در این کشور نقض نخواهد شد.

همچنین احمد الطیب، شیخ الازهر نیز از علمای مسلمان اهل تسنن و شیعه خواست هر چه سریعتر گفتگوی جدی را برای از بین بردن عوامل تفرقه و درگیری‌های فرقه‌ای برگزار کنند.

جمعیت الوفاق در پیامی خطاب به پاپ فرانسیس تاکید کرد، "زندان‌های رژیم آل خلیفه مملوء از علمای دینی، اساتید و نخبگانی است که به دلیل نظرات دینی، سیاسی، اجتماعی و حقوقی خود با انواع شکنجه و تحقیر مواجه هستند و واقعیت موجود در بحرین با آنچه حاکمیت نشان می‌دهد، تفاوت دارد".

سه‌شنبه ۹ سازمان حقوقی از جمله دیده‌بان حقوق بشر در بیانیه مشترکی تاکید کردند، پاپ باید از مقامات بحرینی بخواهد صدور و اجرای حکم‌های اعدام را متوقف کرده و تمامی چهره‌های حقوقی، خبرنگاران و مخالفانی را که به دلیل تشکیل جمعیت‌ها، تجمع‌های مسالمت‌آمیز و بیان نظراتشان زندانی شدند، آزاد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha