سیدجواد ساداتینژاد ظهر امروز (۱۳ آبانماه) در آیین شروع عملیات اجرایی طرح پرورش دام سبک (۱۰۰ هزار راس دام مولد)، با اشاره به اهمیت اصلاح نژاد چندقلوزا بهعنوان بزرگترین طرح تولید گوشت قرمز در کشور، اظهار کرد: باید تولید گوسفند از روز آغاز تولد تا پایان آن به دو برابر میزان تولید مرغ تکثیر و به کشتار برسد که این مهم پایداری تولید گوشت و ارزانسازی آن را به همراه دارد که یکی از پایههای اهمیت غذایی است.
این مسئول با ابراز امیدواری از فعالیت این مجموعه و لزوم بهرهگیری و حضور مجموعههای دانشبنیان در این حوزه، تاکید کرد: این امر سبب خواهد شد این مجموعه ضامن تولید پروتیئن گوشت قرمز در کشور شود.
وی درباره تولید گوشت قرمز در کشور، افزود: باید پرورش گوسفند را صنعتی کرده و به صورت ۹۰ روزه سالنی، آن را تولید کنیم.
ساداتینژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر تولید مرغ در کشور صنعتی است یعنی هر ۴۵ روز یک بار جوجه یک روزه به بهرهبرداری میرسد، کشتار شده و به بازار عرضه میشود.
انتهای پیام
نظرات