این روزها رسانههای معاند فوتیهای حوادثی مانند مسمومیت، خودکشی و تصادف را بهجای کشتههای اغتشاشات معرفی کرده و هر بار با برملا شدن دروغ خود، سراغ سوژه جدیدتری میروند.
طی روزهای گذشته این رسانهها مدعی شدهاند مائده جوانفر، پرستار ۲۹ ساله، در اغتشاشات توسط مأموران امنیتی کشته شده، این در حالی است که مرحومه جوانفر در تصادفی در آزادراه قزوین- رشت جان باخته است. نکته قابل تأمل اینکه پس از مصاحبه خانوادههای جانباختگان این حوادث مبنی بر اینکه فرزند آنها در اغتشاشات حضور نداشته و در اثر حادثه دیگری فوت کرده است، باز هم این رسانهها ادعا میکنند خانوادهها تحتفشار نیروهای امنیتی قرار گرفتهاند تا علت اصلی فوت را کتمان کنند. نکته قابل تأمل دیگر اینکه اغلب کسانی که توسط این رسانهها بهعنوان کشتههای اغتشاشات معرفی میشوند دختران نوجوان و جوان هستند، یعنی این دختران جوان هستند که گرفتار پروژه کشتهسازی رسانههای معاند شدهاند تا با استفاده از مظلومیت آنان بتوانند به مقاصد خود برسند.
مائده جوانفر، پرستار ۲۹ سالهای که در روز سوم آبان ماه ۱۴۰۱ در آزادراه قزوین-رشت در اثر سانحه تصادف جان خود را از دست داد، یکی از سوژههای پروژه کشتهسازی رسانههای معاند است.
تصادفی که باعث موجسواری رسانههای معاند شد
ابتدا به سراغ پلیس راه میرویم تا ماجرا را از زبان آنها بشنویم و پیگیر چگونگی وقوع تصادف و علت آن شویم. سرهنگ فرهاد ذاکریمنش، رئیس پلیس راه استان قزوین در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: در تاریخ سهشنبه ۳ آبان ۱۴۰۱، ساعت ۱۷ توسط مرکز پیام ۱۱۰ یک فقره تصادف جرحی به آدرس آزادراه قزوین- رشت، باند شمالی، بعد از گردنه کوهین، به همکاران پلیس راه اعلام میشود.
وی ادامه میدهد: بلافاصله تیم گشت محور ما در محل تصادف حاضر شده و رؤیت میکند که یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶، سفید رنگ، به شماره ۶۲۲ س ۷۱/ ایران ۷۲ در مسیر جنوب به شمال آزادراه دچار سانحه شده است، از باند سه آثار کشیدگی خودرو رؤیت شده که در ادامه به گاردریل برخورد کرده و چرخیده و از ناحیه عقب چپ، یعنی پشتسر راننده، سُر خورده و به تیربرق کناری راه برخورد کرده است.
سرهنگ ذاکریمنش عنوان میکند: در اثر ضربه وارده در تصادف، راننده مصدوم شده، خسارت مالی و جانی بالا بوده است، کارشناسان اورژانس در محل حادثه حاضر میشوند و وقتی مشخصات مصدوم را میپرسند وی قادر به صحبت کردن بوده و خود را مائده جوانفر، فرزند اسماعیل، ساکن رامسر معرفی میکند.
رئیس پلیس راه استان قزوین بیان میکند: بیمار توسط عوامل اورژانس به بیمارستان شهید رجایی منتقل میشود و نهایتاً در اثر صدمات ناشی از تصادف در بیمارستان فوت میکند، علت تصادف نیز عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه در سر پیچ بوده است.
وی خاطرنشان میکند: طبق استعلام صورت گرفته، اتومبیل بهنام فرد متوفی بوده است، سوابق او نیز در اورژانس و بیمارستان موجود است، همچنین با توجه به اینکه به همکاران ابلاغ کردهایم در تصادفها اقدام به عکسبرداری و فیلمبرداری کنند، مستندات این تصادف نیز کاملاً مستند و قابل دفاع و سوابق آن در پلیس راه موجود است.
روایت تصادف از زبان اورژانس
در ادامه به سراغ اورژانس میرویم تا ببینیم وضعیت جسمانی بیمار در لحظه تصادف چگونه بوده و چه اقداماتی برای او انجام شده است. دکتر حسن اسماعیلی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان قزوین در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: در تاریخ ۳ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۵۲ با مرکز ارتباطات اورژانس تماسی گرفته میشود مبنی بر اینکه تصادفی در آزادراه قزوین- رشت، یک کیلومتری پس از انبار نمک راهداری به سمت رشت رخ داده است، بلافاصله همکاران ما به سمت آدرس ذکر شده حرکت میکنند.
وی ادامه میدهد: در ساعت ۱۷:۰۸ همکاران ما به محل تصادف رسیده و مشاهده میکنند یک اتومبیل سواری ۲۰۶ منحرف شده و از پشت به تیر چراغ برق برخورد کرده است، طبق اعلام همکاران درب ماشین حالت فرورفتگی داشته و همکاران ما با تلاش زیاد درب خودرو را باز کرده و مصدوم را خارج میکنند.
دکتر اسماعیلی عنوان میکند: مصدوم در اثر تصادف دچار ترومای لگن، شکم، کمر و فمور راست شده بود، با توجه به کوتاه شدن پای بیمار، کارشناسان ما تشخیص شکستگی استخوان فمور را میدهند، از سوی دیگر بیمار بهشدت بیقرار و دچار درد و ناراحتی بوده است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان قزوین بیان میکند: بیمار در ابتدا اجازه بستن کلار گردنی را به کارشناسان نمیدهد و با دست مانع میشود، اما همکاران ما کلار گردنی را میبندند و پس از رگگیری، با رعایت جوانب ایمنی بیمار را وارد آمبولانس کرده، بلافاصله اکسیژندرمانی را برای او آغاز کرده و حرکت میکنند.
وی خاطرنشان میکند: بیمار در ساعت ۱۸:۲۴ در حالی که دچار درد شدید بوده است به بیمارستان شهید رجایی منتقل میشود.
در بیمارستان شهید رجایی چه اتفاقی میافتد
در ادامه به سراغ بیمارستان شهید رجایی میرویم تا ببینیم در بیمارستان چه اقداماتی برای مائده جوانفر انجام شده است. دکتر مریم رجبی، رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید رجایی در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: بیمار خانم مائده جوانفر، ۲۹ ساله، در تاریخ سوم آبان ۱۴۰۱ توسط همکاران فوریتهای پزشکی با شرح تصادف به مرکز آموزشی درمانی شهید رجایی منتقل و توسط متخصص طب اورژانس ویزیت و اقدمات لازم انجام برای وی انجام شد.
وی ادامه میدهد: بیمار در بدو ورود دچار کاهش فشار خون، کاهش سطح اکسیژن خون و ضربان قلب بالا بود، سطح هوشیاری وی در وضیعت مطلوبی نبود و آسیبهای متعددی در ناحیه سر، ریه و اندام تحتانی داشت.
این مسئول خاطرنشان میکند: تیم درمان بر بالین بیمار حضور یافته و با توجه به شرایط بیمار برای وی لولهگذاری راه هوایی تعبیه شد، همچنین جهت تخلیه ترشحات خونی ریه، لولهگذاری قفسه سینه انجام شد، مشاورههای جراحی ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب و اقدامات احیای بیمار نیز انجام شد.
رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید رجایی اظهار میکند: بیمار در ساعت ۲۰ دچار ایست قلبی شد و عملیات احیای قلبی عروقی توسط تیم احیا برای او صورت گرفت، اما متأسفانه علیرغم تلاشهای فراوان تیم درمان، بیمار در ساعت ۲۰:۴۵ روز سوم آبان ۱۴۰۱ فوت شد.
به گزارش ایسنا، مائده جوانفر یکی از قربانیان پروژه کشتهسازی رسانههای معاند است، رسانههایی که تصادف او را عامل موجسواری خود کرده و از آن بهرهبرداری سیاسی کردند. جنگ روانی در جامعه با همین کشتهسازیها شروع میشود. رسانههای معاند با توجه به جنگ روانی که در ذهن مخاطب ایجاد کرده و بر آن مسلط شدهاند، دیگر نهتنها به وی اجازه نمیدهند روایت خانواده را که برخلاف روایت آنهاست قبول کند، بلکه نمیگذارند التماس خانواده متوفی بابت عدم موجسواری روی جنازه عزیزشان شنیده شود. این رسانهها سخن خانوادهها را تحت فشار دستگاههای امنیتی معرفی میکنند و هر روز دروغ بزرگتری را به خورد مخاطبانی که به آنها اعتماد کردهاند میدهند. در چنین شرایطی دیگر کشتهسازی کار سختی نیست و هر پیکری که دارای اوصاف قابل موجسواری باشد میتواند تحتعنوان کشته، سوژه این پروژه قرار بگیرد و مخاطبان نیز همینقدر ساده در این جنگ شناختی مغلوب میشوند.
انتهای پیام
نظرات