• سه‌شنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401081006688
  • خبرنگار : 71660

سناتور آمریکایی خواستار تحقیق پیرامون مالکیت عربستان در توییتر شد

سناتور آمریکایی خواستار تحقیق پیرامون مالکیت عربستان در توییتر شد

پس از آنکه ایلان ماسک شبکه اجتماعی توییتر را خرید، یک سناتور دموکرات آمریکایی از امنیت ملی این کشور خواستار بازنگری سهام مالکیت یک شرکت متعلق به عربستان سعودی در توییتر شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، کریس مورفی، سناتور دموکرات آمریکایی گفت که از "کمیته مربوط به سرمایه‌گذاری خارجی" در آمریکا (CFIUS) – که خریدهای مربوط به تجارت‌های آمریکایی توسط خریداران خارجی را بررسی می‌کند – می‌خواهد تحقیق و بررسی درخصوص پیامدهای امنیت ملی مالکیت عربستان سعودی در بخشی از توییتر را انجام دهد.

اکثر خارجی‌هایی که به دنبال گرفتن سهامی در شرکت‌های آمریکایی هستند باید از کمیته مذکور (CFIUS) مجوز دریافت کنند؛ کمیته قدرتمندی که تحت کنترل وزارت خزانه‌داری است و در راستای دغدغه‌های امنیت ملی، معاملات را بررسی می‌کند و حتی قدرت مسدود کردن آن‌ها را هم دارد.

روز جمعه، شرکت "هلدینگ پادشاهی عربستان سعودی" و دفتر شخصی ولید بن‌ طلال، شاهزاده سعودی اعلام کردند که به مالکیت در توییتر با سهامی به ارزش ۱.۸۹ میلیارد دلار ادامه خواهند داد.

در بیانیه‌ای که بن‌ طلال در توییتر منتشر کرد، آمده است: «این قرارداد با استراتژی سرمایه‌گذاری بلند مدتی که شرکت "هلدینگ پادشاهی عربستان سعودی" به آن معروف است، همسو است.»

همچنین، ۱۶.۹ درصد از سهام این شرکت در اختیار صندوق ثروت ملی عربستان سعودی است که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی اداره می‌شود.

کریس مورفی در پیامی توییتری نوشت: «ما باید نسبت به سعودی‌ها نگران باشیم؛ سعودی‌هایی که منفعت آشکاری در سرکوب سخنان سیاسی و تاثیر و نفوذ بر سیاست ایالات متحده آمریکا دارند و در حال حاضر دومین مالک بزرگ توییتر هستند.»

سفارت عربستان سعودی در واشنگتن و همچنین شبکه اجتماعی توییتر اظهار نظر فوری در این خصوص انجام ندادند. سخنگوی وزارت خزانه‌داری آمریکا هم از اظهار نظر در این راستا خودداری کرد.

در چند روز گذشته، ایلان ماسک، میلیاردر و کارآفرین آمریکایی صاحب شرکت‌های تسلا و اسپیس ایکس، خرید ۴۴ میلیارد دلاری شرکت توییتر را کامل کرد و پس از شش ماه جنگ و جدل عمومی و چالش حقوقی بر سر این توافق، صاحب این شبکه اجتماعی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha