به گزارش ایسنا، مت تیستلویت، از مقامات وزارت دفاع استرالیا اعلام کرد: سرویس فورسنت، یکی از فراهم کنندگان خدمات که با وزارت دفاع برای اداره یکی از وب سایتهایش قرارداد دارد، هدف حمله سایبری قرار گرفته اما تاکنون هیچ نشت اطلاعاتی روی نداده است.
وی در مصاحبه با شبکه رادیویی ایبیسی استرالیا گفت: میخواهم تاکید کنم این یک حمله یا یک نشت اطلاعاتی در سیستمها و نهادهای فناوری دفاعی نیست. در این مرحله، هیچ شواهدی از این که اطلاعاتی لو رفته است؛ اطلاعات واحد دفاعی که فورس نت نگهداری می کند، وجود ندارد.
شبکه ایبیسی به نقل از منابع مطلع از تحقیقات، گزارش کرد: اما بعضی از اطلاعات خصوصی مانند تاریخ تولد و جزئیات ثبت نام پرسنل نظامی ممکن است به سرقت رفته باشد.
این مقام استرالیایی اعلام کرد دولت این حادثه را بسیار جدی میگیرد و به همه کارکنان نظامی اطلاع داده است تا کلمه عبور خود را تغییر دهند.
نرم افزارهای باج گیر، اطلاعات قربانیان را رمزنگاری میکنند و هکرها معمولا در قبال دریافت باج به رمزارز که به صدها هزار یا میلیونها دلار میرسد، کلید خارج کردن اطلاعات از رمز را به کاربران میدهند.
بعضی از بزرگترین شرکتهای استرالیایی از جمله اپتوس که دومین شرکت مخابراتی بزرگ این کشور و متعلق به شرکت مخابرات سنگاپور است و شرکت مدیبانک پرایوت که بزرگترین بیمهگر سلامت استرالیاست، هدف حمله سایبری و رخنه اطلاعاتی قرار گرفته اند که درز اطلاعات میلیونها مشتری آنها را به دنبال داشته است.
بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان فناوری میگویند استرالیا در پی کمبود متخصصان ماهر امنیت سایبری و کمبود تجهیزات، به هدف حملات سایبری تبدیل شده است.
انتهای پیام
نظرات