• پنجشنبه / ۵ آبان ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1401080503310
  • خبرنگار : 71263

وارث سامسونگ بر امپراطوری فناوری کره جنوبی تکیه زد

وارث سامسونگ بر امپراطوری فناوری کره جنوبی تکیه زد

لی جائه یونگ به عنوان رئیس هیات مدیره اجرایی سامسونگ الکترونیکس منصوب شد و این اقدام نمادین، تایید کرد که ارزشمندترین شرکت کره جنوبی توسط سومین نسل خانواده موسس خود رسما اداره خواهد شد.

به گزارش ایسنا، تحلیلگران می گویند این تغییر، منعکس کننده نقشی است که لی جائه یونگ ۵۴ ساله از زمان بیمار شدن پدرش لی کان هی در سال ۲۰۱۴ برعهده گرفته بود. لی کان هی، رئیس هیات مدیره گروه سامسونگ در سال ۲۰۲۰ درگذشت.

لی، نایب رئیس هیات مدیره سامسونگ الکترونیکس بوده که بزرگترین شرکت کره جنوبی از سال ۲۰۱۲ است.

سامسونگ در بیانیه ای اعلام کرد هیات مدیره برای موافقت با این انتصاب، به فضای مبهم کسب و کار جهانی و ضرورت مبرم مسئولیت پذیری قویتر و ثبات تجاری، توجه کرده است.

این انتصاب در شرایطی انجام گرفت که سامسونگ به عنوان بزرگترین تولیدکننده تراشه های حافظه و تلفن هوشمند در جهان، با انبوهی از موانع کسب و کار در بحبوحه کندی چشمگیر تقاضای فناوری روبروست که ناشی از تورم افسارگسیخته، افزایش نرخهای بهره و دورنمای اقتصادی تیره است.

یون سوک یئول، رئیس جمهور کره جنوبی، حدود دو ماه پیش لی جائه یونگ را عفو کرد و با امید به رونق گرفتن اقتصاد کشور، اتهامات رشوه وی را پاک کرد. آقای لی در سال ۲۰۱۷ پس از این که در خصوص دادن رشوه به مقامات دولتی برای حمایت از ادغام دو شرکت از گروه سامسونگ، گناهکار شناخته شد، به پنج سال زندان محکوم شد. وی پس از سپری کردن یک سال از محکومیت زندان، آزاد شد اما دادگاه عالی کره جنوبی در این تصمیم تجدیدنظر کرد و دستور بررسی دوباره این پرونده را صادر کرد. در حالی که وارث سامسونگ اوایل سال ۲۰۲۱ در محاکمه مجدد، به دو سال و نیم زندان محکوم شد، پس از گذشت شش ماه، عفو مشروط گرفت.

عفو رئیس جمهور به او اجازه داد به هیات مدیره سامسونگ ملحق شود و بتواند برای بستن قرارداد، به خارج از کشور سفر کند. آقای لی تحت شرایط عفو مشروط، اجازه نداشت سمت رسمی در سامسونگ داشته باشد با این حال مدیریت این شرکت، وی را از جدیدترین تحولات باخبر نگه می‌داشت.

بر اساس گزارش رویترز، سامسونگ کاهش ۳۱ درصدی سود در سه ماهه سوم امسال را گزارش و اعلام کرد ابهامات ژئوپلیتیکی، احتمالا تا اوایل سال ۲۰۲۳ به تقاضا، آسیب می زند و همزمان، رکود اقتصادی جهانی، تقاضا برای دستگاههای الکترونیکی را کمتر خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha