• سه‌شنبه / ۳ آبان ۱۴۰۱ / ۰۵:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401080201325
  • خبرنگار : 71594

عنابستانی: دولت ساختارهای رسانه‌ای انتقاد و اعتراض را فراهم کند

عنابستانی: دولت ساختارهای رسانه‌ای انتقاد و اعتراض را فراهم کند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اعتقاد به اینکه ما مردم را صرفا برای روز انتخابات لازم نداریم، بر این نکته تاکید دارد که دولت باید ساختارهای رسانه ای به ویژه در رسانه ملی را برای نقد فراهم کند و با ایجاد این ساختارها سیستم های منتقد می توانند در مدل رسانه ای حرف هایشان را بزنند.

علی اصغر عنابستانی در گفت و گو  با ایسنا در رابطه با ضرورت پذیرش اعتراض‌های قانونی و ایجاد بسترهای آن، گفت: اصل هشتم قانون اساسی ما دایر بر این است که مردم نسبت به حاکمان مسئول هستند و حتی دایر بر مسئولیت مردم نسبت به مردم، حاکمان نسبت به مردم و مردم نسبت به حاکمان است.

در بخش مسئولیت مردم نسبت به حاکمان سازوکار مناسبی در کشور وجود ندارد

وی در ادامه تصریح کرد: در بخش مسئولیت مردم نسبت به حاکمان که در منابع دینی ما خیلی به آن توجه شده و وظیفه مردم هست، سازوکار مناسبی در کشور و در ساختار جمهوری اسلامی برای آن دیده نشده است. از آن طرف اصل ۲۷ قانون اساسی تصریح داشته که همه تجمعات و راهپیمایی ها صرفا با دو شرط مبنی بر اینکه با سلاح نباشد و دوما اینکه مخل مبانی اسلام نباشد، آزاد است و می تواند در کشور انجام شود.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه این دو اصل از اصول بسیار مترقی قانون اساسی ما است، گفت: متاسفانه برای این دو اصل نیز مثل برخی از اصول دیگر، ساختار اجرایی دقیقی فراهم نشده است و ضرورت دارد که بعد از جریاناتی که اتفاق افتاد، حداقل عبرت برای ساختار اداره کشور و به ویژه دولت این باشد که برای اجرای این دو اصل به نحو شایسته و دقیق طراحی کنند.

مردم را صرفا برای روز انتخابات لازم نداریم

عنابستانی عنوان کرد: ما مردم را صرفا برای روز انتخابات لازم نداریم. مردم باید مورد اعتماد و توجه حاکمیت باشند و تمام حاکمان در تمام عرصه ها و ایام جاری سال به نظر و عقیده مردم احترام بگذارند، بنابراین باید ساختاری برای اینکه مردم بتوانند حرفشان را بزنند تدوین کنند. ساختاری باید تدوین کنند برای اینکه مردم بتوانند حاکمان را نصیحت و نقد کرده و همچنین به تصمیم حاکم اعتراض کنند.

وی تاکید کرد: دولت باید تلاش کند که کار ساده ای مانند اجرای قانون احزاب و امکان تجمعات و اعتراضات به صورت قانونی راحت تر شود و این امکان را فراهم کند. از جمله اینکه مکان هایی برای تجمعات و اعتراضات در شهرهای مختلف تعبیه شود.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین دولت باید ساختارهای رسانه ای به ویژه در رسانه ملی برای نقد فراهم کند که سیستم های منتقد بتوانند در این ساختار و مدل رسانه ای حرف هایشان را بزنند و جلسات مختلف نقد، انتقاد و اعتراض و مدل های مختلف دیگر در رسانه ما پیاده شود.

مردم باید بتوانند انتقاداتشان را بدون نگرانی از تبعات آن با مسئولین مطرح کنند

عنابستانی با بیان اینکه اینگونه نیست که فکر کنیم همه اجزای حاکمیت هر ساعت دارد درست کار می کند و هیچ انتقادی به آن وارد نیست، تصریح کرد: حتما انتقادات زیادی وارد است و باید مردم بتوانند این انتقادات را با فراغ بال و بدون نگرانی از تبعات و بدون ترس و با راحتی با مسئولینشان بیان کنند و مسئولین نیز باید نشان دهند که گوش شنوایی برای انتقادات دارند.

دبیر اول کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس در پایان تاکید کرد: امیدواریم این اعتقاد به اجرای قانون اساسی و اصول مترقی آن از جمله اصل حقوق ملت، اصل ۲۷ قانون اساسی، اصل هشتم قانون اساسی و... را داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۸-۰۳ ۰۶:۴۲

چقدر بدبخت و فلاکت زده شدیم که این بابا داره نسخه پیچی میکنه واسه ملت

avatar
۱۴۰۱-۰۸-۰۳ ۰۷:۱۸

آقا اعتراض نکنیم دولت بخوابونه بیخ گوشمون

avatar
۱۴۰۱-۰۸-۰۳ ۰۷:۴۸

شما سيلي نزن تو گوش بچه مردم فراهم كردن انتقاد پيش كش

avatar
۱۴۰۱-۰۸-۰۳ ۰۷:۵۱

چه شخصی هم داره نظر می ده!!!!