• دوشنبه / ۲ آبان ۱۴۰۱ / ۰۸:۴۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401080200822
  • خبرنگار : 50167

افزایش تعداد دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان

افزایش تعداد دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان
پ

ایسنا/زنجان رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: قابل توجه تعداد کل دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان از ۱۰۷۵ دانشجو در سال ۸۴ به ۴۸۰۳ دانشجو رسیده است.

حسن بختیاری شامگاه دیروز (اول آبان‌ماه) در نشست معاون آموزشی وزیر بهداشت با مدیران آموزش و پژوهش دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، با اشاره به ماموریت‌های دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، اظهار کرد: در دانشکده‌های مختلف دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان اعم از پزشکی، داروسازی، دندان‌پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت، پیراپزشکی، پرستاری ابهر و شعبه بین‌الملل تاکنون در هر یک از این دانشکده‌ها افتخارات و رتبه‌های برتر متعددی کسب شده است.

وی، موفقیت آموزش‌های پزشکی و پیراپزشکی را در گرو موفقیت مراکز بالینی عنوان کرد و افزود: زنجان دارای مراکز آموزشی درمانی متعدد از جمله مرکز آیت‌الله موسوی با ۵۴۰ تخت آموزشی، مجتمع ولیعصر (عج) با مجموعا ۹۰۳ تخت آموزشی، مرکز شهید بهشتی با ۱۱۸ تخت آموزشی، بیمارستان الغدیر ابهر با ۲۲۳ تخت آموزشی و بیمارستان امدادی ابهر با ۹۶ تخت آموزشی است.

این مسئول به افزایش قابل توجه تعداد کل دانشجویان دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان از ۱۰۷۵ دانشجو در سال ۸۴ به ۴۸۰۳ دانشجو در امسال اشاره کرد و افزود: تعداد رشته‌های آموزشی فعال در دانشکده‌های تابعه دانشگاه از چهار رشته در سال ۸۴ به ۷۳ رشته در سال‌جاری و تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه از ۱۵۹ عضو در سال ۸۴ به ۴۴۷ عضو در امسال افزایش پیدا کرده است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان با بیان اینکه دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان از سال ۹۴ به عنوان دبیرخانه منطقه ۶ آمایشی کشور انتخاب شده است، گفت: در حال حاضر مجموعا ۳۰ مرکز آموزشی درمانی، ۳۲ مرکز تحقیقاتی و ۶ شرکت دانش‌بنیان در این کلان منطقه، فعال است.

بختیاری با اشاره به تشکیل کارگروه اقتصاد آموزش در دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، اظهار کرد: بررسی شاخص‌های ابلاغی وزارت متبوع، سازماندهی اطلاعات کلان‌ منطقه ۶ آمایشی کشور، برآورد هزینه‌های سرانه دانشجویی به تفکیک رشته‌های مختلف به عنوان دانشگاه پیشرو در کشور و احصای همه هزینه‌ها در حیطه آموزشی و انجام تحلیل نهایی از جمله اقدامات انجام شده در این کارگروه است.

وی در رابطه با اقدامات دانشگاه علوم‌پزشکی استان در حوزه آموزش، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی مراکز آموزش مجازی در دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، تدوین شیوه‌نامه اجرایی آموزش مجازی در سطح دانشگاه‌های کلان‌ منطقه و طراحی و تبیین نقشه راه تفصیلی راه‌اندازی و استقرار آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی کلان‌ منطقه از جمله این اقدامات است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم‌پزشکی استان نیز در ادامه این نشست، در رابطه با لزوم حمایت بیشتر به حوزه فرهنگی، اظهار کرد: دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان در برخی حوزه‌های زیرساختی و فرهنگی نیازمند حمایت بیشتری است، زیرا آسیب‌های فرهنگی قطعاً می‌تواند منجر به آسیب‌های آموزشی شود.

حجت‌الاسلام محرمعلی شیرمحمدی با بیان اینکه مقام معظم رهبری، جریان دانش در کشور را بر پایه شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری عنوان فرمودند که نیازمند مدیریت جهادی است، خاطرنشان کرد: صبوری، احترام، تعامل‌پذیری، همدلی و هم‌فکری از جمله ویژگی‌های مثبتی است که در دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان نهادینه شده که با توجه به این ویژگی‌ها، فضای اخلاق‌مداری در دانشگاه‌های قطب ۶ کشور شکل گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha